NOU GIR

"Eufòria" anuncia una "sorpresa" durant la sisena gala que canviarà el curs del concurs

Vicco serà l'artista convidada amb el seu exitós "Nochentera"; i a partir d'ara, el Twitch arrencarà a les 21.00 amb la pregala

L'Alèxia, favorita de la cinquena gala

Nova sorpresa a la sisena gala d'Eufòria d'aquest divendres. Després de la "gala al revés", en què els espectadors van decidir quins concursants es classificaven directament o bé passaven a la Zona de Perill, la gala d'aquesta setmana també ve carregada de sorpreses. La més important no es revelarà fins al final, i promet canviar el curs del programa.

A banda d'aquest nou anunci, durant la sisena gala es podrà gaudir de temes de grans dives com Katy Perry ("Never Really Over", Sofia) i Adele ("When We Were Young", Carla). L'Elena farà la seva versió particular de "The Bright Sight", la col·laboració que Stay Homas va fer amb Oques Grasses durant el confinament.

La Jim interpretarà "Estimar-te com la terra", de Ginestà, un tema que no té res a veure amb el que ha fet fins ara. La Clàudia portarà un dels darrers èxits d'Alizzz, "Què passa nen"; i l'Alèxia, favorita de la cinquena gala, recuperarà un dels temes més populars d'ABBA ("Waterloo").

En Jan s'enfrontarà a la coreografia de "Sucker", de Jonas Brothers; i el Tomàs interpretarà "Felicità", el clàssic tema d'Al Bano & Romina Power. Durant la cançó, aniran apareixent a la gran pantalla de l'escenari fotos de moments de felicitat que els espectadors hauran enviat a través d'una crida que ha fet TV3.

Vicco, l'artista convidada

Aquesta setmana, la catalana Vicco serà l'artista convidada amb el seu tema del moment, "Nochentera", que malgrat no haver continuat la seva carrera cap a Eurovisió després de passar pel Benidorm Fest, s'ha convertit en un fenòmen musical.

I a partir d'aquest divendres, el Twitch del programa avançarà la seva emissió a les 21.00 per oferir en directe l'ambient de la pregala.

ETIQUETES:

Deixa un comentari