SORPRESA

Amazon li pren "Operación triunfo"a TVE i emetrà una nova edició amb gales en directe i canal 24 hores

Després de la seva etapa a TVE i Telecinco, el concurs provarà sort a la plataforma de streaming a finals d'aquest any o principis del 2024

"Operación triunfo" fa el salt a Amazon prime

Amazon Prime Video ha adquirit els drets d'emissió d'Operación Triunfo i emetrà una nova edició que s'emetrà a finals d'aquest 2023 o principis del 2024. Segons ha avançat en exclusiva verTele, el programa comptarà amb gales en directe i Canal 24 hores a la plataforma.

L'anunci arriba tres anys després de la seva última edició que es va emetre a TVE l'any 2020, i davant la negativa de la cadena pública espanyola de tornar a adquirir el format. D'aquesta manera, el talent xou de Gestmusic emetrà la seva 12a edició a una plataforma de streaming, després del seu pas per TVE i Telecinco, i després d'anys de rumors sobre la seva continuïtat.

En aquest període, Netflix també havia mostrat el seu interès amb el concurs musical, tal i com va reconèixer el seu director d'Entreteniment, Álvaro Díaz, el passat mes de setembre.

El concurs que va néixer de la mà dels productors catalans Josep Maria Mainat i Toni Cruz l'any 2001, va convertir-se en tot un fenomen de masses durant la seva primera edició que va culminar amb la participació de Rosa López a Eurovisió. La darrera gala d'aquella edició va aconseguir una audiència espectacular de 12.873.000 d'espectador i un 60,8% de quota.

Darrerament OT, també havia estat objecte de la polèmica per l'anunci d'una demanda per plagi contra l'Eufòria de TV3.

Gales en directe i Canal 24 hores

Segons la informació a la qual ha tingut accés verTele, la nova edició d'OT comptarà amb gales setmanals en directe i també amb un Canal 24 hores en el qual es podrà seguir l'evolució dels concursants a l'Acadèmia. Amb aquesta estratègia, Amazon obrirà una nova era en l'entreteniment televisiu, acostant a les plataformes als programes en directe.

Tot i que OT no serà el primer reality espanyol que s'emet a les plataformes, sí que serà el primer que tindrà gales en directe.

ETIQUETES:

Deixa un comentari