PRESENTADOR

Xavi Coral revela que li van oferir presentar els matins de RAC1 i Catalunya Ràdio però ho va rebutjar

El presentador del "Telenotícies" explica a TV3 que va declinar fer-se càrrec d'"El món a RAC1" i "El matí de Catalunya Ràdio"

Xavi Coral al "Zona Franca"

El periodista Xavi Coral (52) va ser el convidat del Zona Franca de Danae Boronat d'aquest dilluns a TV3. Una entrevista que va aconseguir que el late night fes el seu millor dilluns de la nova etapa amb 71.000 espectadors i un 7,2%. Coral, que actualment presenta el TN Migdia al costat de Raquel Sans, i que també va ser corresponsal de la cadena a Brussel·les i copresentador del magazín de tarda Divendres amb Espartac Peran, ja fa 13 anys que condueix els Telenotícies.

Tant és així, que entre les seves fites hi té el d'haver presentat l'informatiu més llarg de la història de TV3. Va ser l'11 de setembre de 2001, quan es va produir l'atemptat a les torres Bessones de Nova York. "Van començar com sempre a les 14.30 i vam estar en antena fins a les 21.00 de la nit. Només vam parar una vegada en 6.30h per anar al lavabo", va explicar.

Durant tots aquests anys el presentador també ha viscut anècdotes divertides com la que va viure al costat d'Helena Garcia Melero, quan aquesta estava embarassada i feia el Telenotícies amb ell. "Ella tenia molta gana i entrava amb un bol de cremes i de gaspatxos al plató. En aquella època teníem un telèfon a sota de la taula i ens trucàven per fer-nos indicacions. L'Helena va deixar el bol allà al mig i va sonar el telèfon i jo vaig acabar amb la mà a la vichyssoise i vaig haver de presentar amb la mà amagada i xorrejant".

"Vaig rebutjar dues ofertes per fer els matins a la ràdio"

Tot i que es va mostrar satisfet de la seva feina al TN, Coral va reconèixer que li agradaria fer un programa sobre viatges. Però una de les revelacions de la nit va ser quan va parlar de les dues grans ofertes professionals que ha rebutjat. Una va ser per fer-se càrrec d'El Matí de Catalunya Ràdio i l'altre per conduir El Món a RAC1, en cas de que Jordi Basté decidís no renovar per una nova temporada.

Tot i l'envergadura del repte, Coral va dir que no: "Vaig dir que no perquè porto molt malament llevar-me d'hora. Mai m'he sentit prou preparat per fer un programa d'aquestes característiques. Són els programes que marquen l'agenda del dia i has de tenir ambició de voler donar la teva opinió sobre les coses i jo crec que la meva opinió no és tan important".

"Va ser tot un factor de coses que vaig pensar que no seria el meu lloc", va reconèixer.

Un altre dels moments de la nit va ser quan Boronat va posar les imatges de la primera vegada del presentador a TV3. Va ser a un concurs que presentava la cantant Nina als anys 80. "Vaig anar a concursar amb el meu germà quan tindríem 20 anys i molt de cabell…", va dir amb ironia en veure's ple molt canviat i amb rínxols rossos.

Xavi Coral amb el seu germà a TV3

Vídeo entrevista completa:

ETIQUETES:

Deixa un comentari