SENSE VEU

Un problema de salut aparta a Paz Padilla de la televisió: "He hagut de deixar de treballar"

La presentadora, que aquest dissabte emetrà el darrer "Déjate querer", es recupera després d'haver estat intervinguda per un problema de la veu

Paz Padilla a Telecinco

La presentadora i còmica Paz Padilla segueix sense aixecar cap. Si fa uns dies coneixíem que el seu programa Déjate querer havia estat cancel·lat a causa de les seves baixes audiències, ara la gaditana ha patit un contratemps de salut que l'ha obligat a mantenir-se apartada de les càmeres de televisió i del teatre.

Segons ha explicat la pròpia Padilla al seu compte d'Instagram, la còmica ha estat intervinguda per un problema a la veu. "Fa uns dies em vaig posar en mans d'aquest geni, el doctor Pablo Muñoz Cariñanos, en qui confiem molts professionals que vivim de la nostra veu. Després de ser intervinguda, he hagut de deixar de treballar durant uns dies, però m'estic recuperant estupendament i en breu estaré al teatre i a la televisió", assegura la presentadora, que aquest dissabte, 1 d'abril, emetrà el seu darrer programa, que ja havia gravat abans de saber que seria cancel·lat per Telecinco.

Es dona la circumstància que fa només uns dies, la filla de Paz Padilla, Anna Ferrer, ja havia fet referència a l'estat de salut de la seva mare. "Ara està fotuda de la veu i li han dit que ha de fer repòs sense parlar. La tinc parlant-me en senyals. No és la primera vegada que està així la pobra, però al final el cos… tant treballar et diu que paris i pares, no et queda una altra", va explicar als mitjans durant un acte a Madrid el 23 de març.

Sigui com sigui, queda clar que Padilla no està travessant pel seu millor moment. Cal recordar que fa un any, va protagonitzar una sonada sortida de Sálvame després d'una discussió amb Belén Esteban per la covid i per la qual va ser acomiadada. Tot i això, la presentadora va dur a la cadena als tribunals i uns mesos després, Telecinco es va veure obligada a reprendre el contracte de llarga durada amb la presentadora.

Es desconeix per ara quin serà el seu futur més immediat a la cadena, després del seu últim fracàs a la nit dels dissabtes. En tot cas, celebrem que es recuperi de l'operació!

ETIQUETES:

Deixa un comentari