NOVETATS

TV3 suprimeix "El negre de Banyoles" i s'encomana a "Crims" i "Eufòria" per remuntar

La cadena pública s'encomana al retorn de Carles Porta i "Eufòria" per mirar de capgirar les baixes audiències del seu prime time

TV3 modifica la seva graella

La baixa audiència que està aconseguint TV3 a la franja de màxima audiència després del TN Vespre comença a preocupar a l'actual direcció de la cadena. La gran aposta de la temporada, la sèrie Bojos per Molière no ha aconseguit repetir l'èxit de Merlí i s'ha conformat amb una quota del 9-10%. Molt pitjor han funcionat les nits del dimecres que han passat del 25% del Joc de Cartes de Marc Ribas al 7% d'Una de les nostres i el 2-3% d'El negre de Banyoles.

Unes dades preocupants que sumades a les modestes xifres d'Els matins d'Ariadna Oltra i del Planta baixa d'Agnès Marquès, sumades al fracàs del nou Zona Franca (entre l'1,7% i el 6,6% de quota), no auguraven una tendència gaire esperançadora. Malgrat això, TV3 ha aconseguit retenir el lideratge de forma destacada gràcies als programes de sempre i l'èxit absolut de totes les edicions dels Telenotícies que cada dia disparen la quota de la cadena.

Per mirar de capgirar aquesta situació, la cadena ja ha fet els primers moviments. Així, aquest dimecres 8 de març, Dia de la Dona, ja no s'emetrà El negre de Banyoles (el darrer episodi va fer un pèssim 2,5%); i al seu lloc s'emetran els dos últims episodis d'Una de les nostres, el programa sobre figures del mon de l'esport femení. A partir del 15 de març, La gran pel·lícula s'emetrà cada dimecres.

Divendres 10 de març, arribarà la gran estrena de la temporada amb la primera gala d'Eufòria; i el diumenge a la nit, després del 30 Minuts, es dirà adéu a la sèrie danesa Hotel Voramar, que emetrà el seu capítol final, havent aconseguit el beneplàcit de l'audiència cada setmana. Al seu lloc, TV3 emetrà la sèrie italiana L'amica geniale.

Els 16 concursants d'"Eufòria"

Torna "Crims"

Un dels altres canvis arribarà ben aviat a la nit dels dilluns, amb l'emissió del darrer episodi de Bojos per Molière el dilluns 13 de març, es donarà pas a partir del dilluns 20 de març, a un dels programes de més èxit com és el Crims de Carles Porta.

Segons ha pogut saber elmondelatele.cat, el programa de true crime tornarà a TV3 a les 22.05 amb nous episodis. El primer cas serà el de Jordi Comas. Uns fets que van tenir lloc la nit del diumenge 18 de novembre del 2012, a Platja d'Aro, quan tres encaputxats van entrar a robar a casa del president de la patronal dels empresaris de Girona, i la seva dona, Carme Hospital, mentre es preparaven per mirar un debat electoral.

Al Jordi Comas l'acaben matant de manera violenta. La Carme aconsegueix sobreviure i, en aquest capítol, ens explicarà en primera persona i al lloc dels fets com va viure aquella nit freda que li va canviar la vida per sempre. A les 23.05, es mantindrà l'estratègia de reemetre un altre episodi de Crims, per donar pas a les 23.50 al Zona Franca de Danae Boronat.

ETIQUETES:

Comentaris ( 3 )

 1. FRAN BCN

  el negre de Banyoles és un programa massa intel·lectual per iaies i tietes….

 2. Antònia Casellas

  Molt malament, El Negre de Banyoles m'agrada molt, no crec que sigui un programa que s'hagi de sacrificar

  1. Carlota

   Lástima. Hace tiempo que no ponía TV3 por las noches. Este nuevo programa me hizo regresar. Era diferente, innovador, y trataba un tema muy interesante de una manera original. Me encantaba. He tenido una decepción al ver que hoy ya no lo emitían.
   El único problema era la hora, un poco tarde tal vez.

Deixa un comentari