NOVA ERRADA

TV3 la torna a pifiar amb la cançó "Supermercat" de Lildami per informar de la violació d'una nena

El programa "Planta baixa" torna a ser objecte de la polèmica per haver posat "M'he enamorat al Supermercat" per parlar d'una violació

Agnès Marquès al "Planta Baixa"

El passat 12 de gener, el Planta baixa d'Agnès Marquès, va ser objecte de la polèmica i diana de crítiques a les xarxes socials per un error fatal durant l'emissió del programa en què es va fer sonar la cançó Rata de dos patas mentre apareixia la imatge de l'expresident Carles Puigdemont.

Una errada imperdonable que va provocar que la direcció de TV3 i la productora La Manchester, responsable del programa Planta Baixa, decidissin rellevar de les seves funcions als responsables d'escollir la música. Així, la cadena pública va apartar al realitzador i l'equip del programa va rellevar a Òscar Broc com a tècnic de so. Des d'aquell moment, correspon a un tècnic de TV3 l'elecció dels temes musicals que sonen al programa.

Malgrat el canvi, aquest dimarts el programa va tornar a viure una coincidència musical desafortunada. Va ser durant l'anunci de la notícia d'una violació en grup a una nena d'11 anys a un centre comercial de Badalona, quan l'espai va anar a publicitat amb el tema Supermercat de Lildami on entre d'altres es va poder escoltar "M'he enamorat al Supermercat, puja la calor a la secció del congelat, he trobat l'amor al lloc menys esperat".

Agnès Marquès, informant de la tràgica notícia

Una elecció musical que aquesta vegada havia estat responsabilitat de l'equip tècnic de TV3, però que tampoc no va passar desapercebuda entre alguns espectadors del programa que no van dubtar en criticar-ho a les xarxes socials. Qui és el que posa la música? No és la primera vegada que passa una cosa així", es va preguntar una espectadora. "No crec qu e sigui expressament. Però potser que s'ho facin mirar. Despres del fiasco amb C. Puigdemont ja n'haurien d'haver après", va dir una altra.

Lildami esclata: "Macabre"

El cantant terrasenc Lildami, autor del tema "Supermercat" que va sonar per error a TV3, també ha volgut dir-hi la seva i s'ha mostrat molt crític amb el programa. En un missatge que ha publicat al seu compte de Twitter ha dit el següent: "Quina vergonya. Em sembla macabre. Tot el meu suport a la víctima i la família".

Tuit de Lildami

"Un error humà"

A diferència de l'anterior errada, el programa no va fer cap referència a la inoportuna coincidència. Tot i això, aquest dimecres el Twitter del Planta baixa ha publicat un missatge demanant disculpes. "Es va posar una cançó per anar a publicitat que va ser totalment desafortunada pel context del programa. Lamentem l'error i demanem disculpes".

Pel que fa a TV3, els responsables de la cadena han explicat a elmondelatele.cat, que es tracta d'un "error humà". Una argumentació que tindria a veure amb fet que s'havia acordat i previst un muntatge musical amb aquesta cançó per parlar dels preus dels aliments als supermercats i no s'havia previst que la presentadora fes referència a la fatídica notícia abans d'anar a publicitat.

Aquest va ser el moment:

ETIQUETES:

Comentaris ( 2 )

  1. Lluís

    m'he equivocat perdoneu

  2. Lluís

    aquesta notícia és del gener, crec que us heu passat, demaneu disculpes!!

Deixa un comentari