PRESENTADOR

Toni Cruanyes va a TVE i revela si vota al seu marit que és diputat d'ERC: "No ho hauria de dir…"

El presentador del Telenotícies de TV3 va ser un dels convidats del "Late Xou" de Marc Giró on va parlar de la seva vida personal

Toni Cruanyes a "Late xou"

El periodista Toni Cruanyes va canviar els platós de TV3 per una nit i va ser un dels convidats del Late xou de Marc Giró a La 1 de TVE d'aquest diumenge. El presentador del Telenotícies vespre de TV3 va protagonitzar una divertida conversa explicant anècdotes personals i parlant de la seva vida més íntima.

Cruanyes, està casat amb el diputat d'ERC, Eugeni Villabí i té dos fills, l'Elies de 8 anys i la Joana, de 3. Precisament una de les preguntes més sonades de Marc Giró va fer referència a si el de TV3 votava al seu marit, és a dir a Esquerra Republicana.

"Ell és diputat al Parlament de Catalunya. ¿El votes?", va preguntar Giró al conductor del TN estrella de TV3. "Home, a veure, jo no hauria de dir el que voto. Ara, és clar… És el meu marit", va respondre donant a entendre que sí.

"Jo crec que tu li dius que el votes però no el votes", va insistir Giró. "Et puc dir que no pensem el mateix en totes les coses de la vida, i tampoc en política. Per exemple, no estem mai d'acord en com posar els plats al rentaplats. A vegades els treu i els torna a posar a la seva manera", va explicar Cruanyes intentant tirar tirar pilotes fora.

Eugeni Villabí i Toni Cruanyes (Instagram)

El presentador també va reconèixer que gairebé no sap fer res de les feines de casa. "Des que tenim nens sí que cuino una mica. Però no em trauràs de les amanides, verdura bullida i coses a la planxa", va puntualitzar.

"Li feia senyals al 324"

On sí que es va deixar anar una mica més va ser per explicar com va conèixer a l'Eugeni, el seu marit. "Ens va presentar un amic comú durant un sopar. Ara, després vam anar a la discoteca Salvation de Barcelona. No m'hi vaig llençar directament, ja encaminats del sopar".

Però un dels moments més divertits de l'entrevista, va ser quan Giró va preguntar a Cruanyes si era cert que li feia senyals al seu marit quan treballava al 324: "Com ho saps això? Em faran fora de la tele", va espetar, abans de reconèixer que era així. "Al 324 i tenia uns horaris complicats… Caps de setmana a les 2 de la matinada i com que les rodes de notícies eren bastant avorrides… Li deia a l'Eugeni, si em toco l'orella és que estic pensant en tu, i aleshores ho feia".

ETIQUETES:

Deixa un comentari