PRESENTADORA

Mari Pau Huguet revela que TV3 li va posar un guardaespatlles: "Ho vaig passar molt malament"

La veterana presentadora explica que un fan la va estar seguint i que va necessitar la intervenció del serveis de seguretat: "Era molt incòmode"

Mari Pau Huguet al "Tot són problemes"

La veterana i estimada presentadora de TV3, Mari Pau Huguet, va ser una de les convidades del programa Tot són problemes d'aquest divendres. Als seus 59 anys, treballa al Servei d'Atenció a l'Audiència de TV3 des de l'any 2010 quan Mònica Terribas, aleshores directora de la cadena pública, va decidir apartar-la de la pantalla.

Va ser al desembre del 2008 quan va ser acomiadada del magazín TVist i al gener el programa va tornar amb una nova presentadora molt més jove, Elisabet Carnicé.

Des d'aquell moment, Huguet va desaparèixer de la graella de TV3 tot i ser una de les periodistes que més hores de directe havia fet a l'estat espanyol amb un gran èxit entre l'audiència. Una decisió que va causar estupor entre molts espectadors que es van preguntar una vegada i una altra: Què se n'ha fet de la Mari Pau?.

La resposta és ben senzilla, respon els correus electrònics que envien els espectadors amb dubtes i queixes de la programació. Tant és així, que la pròpia presentadora va revelar aquest divendres que el darrer cap de setmana se'l va passar responent missatges sobre Eufòria. "Somiava amb el programa, tots em demanaven com podien venir de públic", va explicar.

En aquest instant, una de les presentadores de l'espai, Juliana Canet, va aprofitar per dir: "M'interessa molt aquesta feina!". Una afirmació que la Mari Pau va aprofitar per respondre-li, deixant clar que n'està farta: "Sí? La vols?".

Mari Pau Huguet al "Tot són problemes"

TV3 em va posar un guardaesptalles

Bromes a banda, la presentadora també va explicar un dels seus moments més incòmodes a TV3, quan un fan la va seguir amb un cotxe i la cadena va decidir posar-li un guardaespatlles. "Ho vaig passar molt malament. Quan jo sortia de la tele vaig detectar que un cotxe em seguia. Jo vaig canviar de direcció i me'n vaig anar a un carrer on sabia que hi havia una botiga i em vaig quedar allà i els hi vaig explicar. Al final va marxar i me'n vaig anar a casa".

Malgrat això, va decidir explicar-ho als responsables de seguretat de TV3: "Per mi era molt incòmode tenir seguretat. Havia d'explicar tot allò que jo volia fer. Em limitava molt la vida".

El dia que va ajudar a Andreu Buenafuente

La històrica presentadora també va sorprendre amb una anècdota que va viure al costat d'Andreu Buenafuente quan aquest li va demanar ajuda per fer el seu programa en directe. "Ell sempre feia els programes gravats i li van proposar de fer-los en directe i no hi estava acostumat. Jo en aquell moment presentava les tardes a TV3 i em va dir si podia venir a veure'm com feia el meu programa perquè ell tenia pànic", va revelar.

Mari Pau Huguet al "Tot són problemes"

Un dels altres moments que van recordar va ser la pregunta incòmode i fora de lloc que un nen li va fer a la presentadora durant una roda de premsa de l'any 1990. "Què t'agada més portar faldilla curta o llarga?", va espertar el jove. Però abans de poder respondre-li, el presentador de l'acte i excompany de la Mari Pau a TV3 encara va anar més enllà: "A nosaltres ens agrada més que la porti curta!".

Una afirmació impensable al 2023. Malgrat això, Huguet no va voler criticar-ho:"No em vaig enfadar perquè ens coneixíem…". Ets un sol Mari Pau!

ETIQUETES:

Deixa un comentari