XEF MEDIÀTIC

Marc Ribas al "Zona Franca": "Twitter és un pou d'odi de gent sense feina"

El popular xef del "Cuines" i "Joc de cartes" va visitar el late night de Danae Boronat i va aconseguir el rècord d'audiència: "Tot el que fas triomfa"

Marc Ribas al "Zona Franca"

El cuiner més mediàtic de Catalunya va visitar el Zona Franca d'aquest dimecres i va demostrar ser tot un talismà per les audiències. Marc Ribas va aconseguir reunir a 73.000 espectadors i un 9,6% que van fer que el late night de Danae Boronat aconsegís el seu rècord i fos líder d'audiència.

"A aquesta hora ja estaria dormint. Això si no m'ha agafat un atac de gana. Si el cap em comença a donar voltes ho apago amb menjar", va començar reconeixent el xef. "Tiro de coses que fagin crec-crec com les galetes", va explicar, tot i ser un addicte al gimnàs. "Avui només hi he anat dues hores", va espetar. "El gimnàs és la meva estona de cremar verí. Vaig acumulant tensió durant el dia i allà la trec".

"Jo conec una altra manera millor de treure la tensió que anar al gimnàs", va respondre-li Boronat. "Il·lustra'ns!" li, va dir el cuiner, mentre la presentadora va canviar de tema com si res. Ribas també va parlar de la seva etapa com a culturista. "Tot el que jo menjava en un dia no cavia en aquesta taula".

"En serio?", va exclamar la Danae, abans que el cuiner digués els aliments que no falten a la seva dieta diària: "Menjo civada, pasta, arròs, moniato i fruita com a hidrats de carboni i de proteïna menjo peix blau i blanc, vedella, pollastre i clares d'ou. Tot això repartits en sis àpats al dia". "Tota la vida menjant això?", es va preguntar la del Zona Franca. "Tinc 46 anys i vaig començar a entrenar als 15, calcula…".

Ribas i Boronat a TV3

"Twitter és un pou d'odi"

Boronat també va preguntar al xef per les xarxes socials referint-se al fet que no té compte a Twitter. "Per mi Twitter és un pou d'odi, d'una colla de gent sense feina. És una energia que no volia a la meva vida", va explicar Ribas, entre aplaudiments.

"Tu tot el que fas triomfa. El 'Joc de cartes' i el 'Cuines' fan rècords d'audiència. Explica'ns el secret siusplau és que ho necessito és per una amiga", va dir la presentadora amb ironia, en referència a les baixes dades que aconsegueix el seu late night. "Jo vaig entrar a TV3 que no en tenia ni idea. Vaig tallar ceba i em van agafar. Jo movia molt les mans i els hi va agradar", va assegurar.

"Vaig perdre 12 quilos"

"El primer programa del 'Cuines' el van veure més de 500.000 persones", va celebrar Ribas. Tot i això, els inicis no van ser fàcils, tal i com va explicar: "Jo vaig estar compagint la feina com a cap de cuina i la tele durant uns mesos. Vaig perdre 12 quilos perquè hi havia dies que feia jornades de 18 hores". "Quan entres a la tele és com pujar a un tren d'alta velocitat".

El cuiner també va explicar la sorpresa que es va endur un dia amb un missatge que va rebre al seu Instagram d'una espectadora fidel del Cuines. "Una dona em va enviar un vídeo masturbant-se i jo sortia al fons a la tele fent canelons".

"Tu saps la de fotopolles que rebem les ties cada setmana?", li va espetar Boronat. "I bé o no?", li va repreguntar el xef. "No són necessàries… No penso ni valorar-les", va dir ella.

Marc Ribas explicant el vídeo sexual que va rebre

Vídeo entrevista completa:

ETIQUETES:

Deixa un comentari