INDIGNAT

Frank Blanco carrega com mai contra TV3 per l'error del "Planta baixa": "La cançó ha estat buscada"

El presentador d'"El Circ" va mostrar-se indignat amb el que havia fet el programa d'Agnès Marquès: "Em preocupa seriosament"

Frank Blanco a "El Circ"

El Circ de Frank Blanco d'aquest dimecres a 8tv va guanyar en audiència al Zona Franca de Danae Boronat a TV3. L'espai de la cadena privada va reunir a 23.000 espectadors i un 2,1% i el late night de la cadena pública es va quedar amb 20.000 (2,0%). Però audiències a banda, el programa de Blanco va carregar com mai contra TV3 pel nou error musical del Planta Baixa d'Agnès Marquès mentre informava de la violació d'una menor a Badalona.

Cal recordar que l'espai se'n va anar a publicitat amb el tema Supermercat de Lildami on entre d'altres es va poder escoltar "M'he enamorat al Supermercat, puja la calor a la secció del congelat, he trobat l'amor al lloc menys esperat".

Una elecció musical que no va passar desapercebuda pels espectadors del programa que no van dubtar en criticar-ho a les xarxes socials. Qui és el que posa la música? No és la primera vegada que passa una cosa així", es va preguntar una espectadora. Fins i tot el propi Lildami, autor del tema també es va mostrar molt crític amb el programa en un missatge al seu compte de Twitter: "Quina vergonya. Em sembla macabre. Tot el meu suport a la víctima i la família".

Tot i que en un primer moment el Planta baixa no va fer cap rmenció a l'errada, aquest dimecres l'espai va demanar disculpes a través d'un missatge a Twitter: "Es va posar una cançó per anar a publicitat que va ser totalment desafortunada pel context del programa. Lamentem l'error i demanem disculpes".

A la nit, Frank Blanco va aprofitar el seu programa de 8tv per carregar amb molta duresa contra TV3. "Què és el què ha passat o millor dit què ha tornat a passar?", va començar preguntat el presentador, abans de posar el vídeo de l'error del magazín de TV3.

Frank Blanco esclata contra el "Planta baixa"

"Algú s'ha equivocat. A mi el que em preocupa és que no és que hagi sonat una cançó que no toca. Era un tema molt seriós i algú ha buscat una cançó relacionada amb el tema", va espetar Blanco. "Aquesta cançó no hauria d'estar a l'escaleta d'un programa on parlaran d'aquest tema. Però que fem parlant d'una violació d'una nena d'11 anys, posant una cançó que diu m'he enamorat al supermercat?", va afegir visiblement exaltat.

Lorena Vázquez, col·laboradora del programa i del propi Planta baixa, va sortir en defensa del programa de TV3: "Haurà estat una errada d'un tècnic de so i estic convençuda que no hi ha hagut cap persona que hagi donat el vistiplau a això. Em costa molt de creure, és un programa diari, amb un equip fantàstic i molt treballador".

Lorena Vázquez defensa el "Planta baixa" a 8tv

"La cançó ha estat buscada"

Però Blanco va insistir: "A mi em preocupa seriosament és que aquesta cançó ha estat buscada". "És un tema de criteri. TV3 s'omple la boca de dir que supervisen el contingut i aquestes coses segueixen passant", va criticar Enric Lucena, extreballador de la cadena pública.

"Què fas buscant una cançó relacionada amb aquest tema? Ni aquesta ni cap altre", va espetar el presentador d'El Circ. "Es veu com l'Agnès mira al Maiol Roger, director del 'Planta baixa' i fan cara de dir: 'Ostres l'hem cagat!", va afegir el periodista Rocco Steinhaüsser. "No siguis tan injust Rocco!", li va respondre Lorena Vázquez.

Enric Lucena a "El Circ"

Lluny de quedar-se aquí, Blanco també va criticar la disculpa que va fer el Planta baixa a través del Twitter i no durant l'emissió del programa: "Aquest tuit s'ha publicat a les 14.28h, ha costat eh. És un tema molt delicat, però si tu l'has cagat a la televisió, tu has de demanar disculpes a la tele".

Per si això no fos poc, el presentador va dir que a parer seu l'error era molt pitjor que el que s'ha produït fa unes setmanes amb Carles Puigdemont i la cançó "Rata inmunda". "Amb tot el respecte al Sr. Puigdemont però no té ni punt de comparació. Les disculpes estan totalment descompensades. La cagada és molt més gran i les disculpes molt més petites".

Per mirar de treure ferro a l'assumpte, Lorena Vázquez va avisar que aquest dijous aniria al programa de Marquès on fa una secció del cor. "Ah! Donal's-hi una abarçada de part nostra", li van dir els seus companys, abans de canviar de tema.

Aquest va ser el moment:

ETIQUETES:

Deixa un comentari