CAL MILLORAR

El presentador Òscar Dalmau esclata per "la imatge" de la gala dels Premis Enderrock

El periodista de RAC1 ha criticat la posada en escena de l'acte: "Els catalans hauríem de cuidar més les gales de premis"

Els assistens als Premis Enderrock amb les seves pertinences

El presentador de La Competència de RAC1, Òscar Dalmau, ha clamat contra el que es va poder veure a la gala dels Premis Enderrock celebrada aquest dijous a l'Auditori de Girona i que es va emetre per TV3. La cerimònia que enguany arribava a la seva 25a edició va estar presentada per Andreu Juanola i Alba Riera, col·laboradors del Col·lapse de TV3 i d'El Suplement de Catalunya Ràdio.

L'esdeveniment que va reunir a personatges coneguts de diversos àmbits, cantants, periodistes i autoritats, va premiar artistes coneguts com Oques Grasses i Els Catarres, així com noves promeses com Marala, Julieta o Flashy Ice Cream. El premi d'honor va recaure en el grup Esquirols i el reconeixement a la trajectòria va ser per a Marina Rossell.

Tot i això, la gala no va entusismar a l'audiència que es va quedar amb només 42.000 espectadors i un 4,8% de quota. Un altre fet que tampoc no va agradar gens ni mica va ser la poca cura que els organitzadors van tenir amb els seus convidats.

Així ho ha expressat el conegut presentador Òscar Dalmau que a través d'una publicació al seu compte de Twitter s'ha mostrat molt crític amb la posada en escena de l'acte: "Els catalans hauríem de cuidar més les gales de premis, començant per posar-hi servei de guarda-roba. Ens estalviaríem aquesta imatge de la 'front row' dels 'Premis Enderrock' amb artistes havent d'aguantar bosses, abrics, jaquetes i anoracs a la falda i a terra".

Un missatge que ha rebut força comentaris d'alguns dels seus seguidors que li han recordat que sí que hi havia guardarroba però que valia un euro. "La pela és la pela", li ha respost un usuari. Més contundent ha estat un altre: "Jo treuria qualsevol gala d'aquestes. Ni me les miro. No fan gales d'entregues de premis a lo Glovo? Sería més interessant seguir un ciclista que va amunt i avall repartint estatuetes".

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. jordi

    tan difícil és copiar el que fan als premi grammy per exemple?

Deixa un comentari