VOTACIONS

El director d'"Eufòria" explica l'error tècnic que va deslluir la primera gala: "Vam patir molt"

Tono Hernàndez, director del talent musical, explica que van patir una caiguda del sistema: "Encara no sabem què va passar"

Miki Núñez i Marta Torné a 'Eufòria' (TV3)

L'estrena de la segona edició d'Eufòria va ser tot un èxit d'audiència amb 381.000 espectadors i un 22,4%. Unes dades que superen àmpliament les xifres aconseguides a la primera gala de la primera edició que es va quedar amb 298.000 i un 16,6%.

Per franges d'edat, Eufòria es va disparar entre els més joves amb un 36,3% en els espectadors de 4 a 12 anys i un estratosfèric 44,1% en la franja de 13 a 24 anys. El minut d'or de la gala va ser a les 22.56, amb 489.000 espectadors i un 24.3%.

La nit va ser llarga i intensa amb les 16 actuacions dels concursants i una realització pròpia dels millors concursos internacionals. Però un error tècnic durant les votacions que va deslluir la nit. En un principi, el programa havia d'expulsar a quatre concursants a partir de la votació dels espectadors a través de l'aplicació de TV3 des de casa.

Fins aquí tot va funcionar a la perfecció i es van recollir 58.000 vots, però el sobre misteriós que Marta Torné i Miki Núñez havien anunciat que desvetllarien al final de la gala i que contenia una notícia que "ho poda canviar tot", va desencadenar un error fatal.

Miki Núñez i Marta Torné llegint el sobre sorpresa

Enlloc de fer fora a quatre concursants, el programa sorprenia anunciant que havia decidit salvar-ne a un tercer. Així, dels sis nominats, tres seguirien al concurs i tres quedarien eliminats definitivament. Però la direcció del programa va decidir que aquella decisió s'havia de fer a partir d'una nova votació amb els quatre concursants en perill, enlloc del tercer més votat de la primera votació.

El resultats de la primera votació

Això va obligar a repetir les votacions i l'aplicació va fallar. Torné i Núñez visiblement desconcertats van demanar calma als espectadors i davant la impossiblitat d'arreglar el problema finalment es va decidir que el tercer més votat de la primera votació seria el concursant salvat.

Aquest dissabte al matí, el director del programa Tono Hernàndez, ha concedit una entrevista al Via lliure de RAC1 on ha reconegut que "vam patir molt". "No volia deixar als presentadors descoberts ni als concursants patint, però vam patir una caiguda tècnica. Encara no sabem què va passar", ha revelat.

La Jima va ser la tercera concursant salvada

El suposat plagi d'OT

Hernàndez també ha respost a les acusacions del productor català Josep Maria Mainat que ha acusat a Eufòria de ser un plagi d'Operación triunfo. "És molt soreprenent que algú que es dedica a la televisió no diferenciï entre el gènere i el format. Són dos programes del mateix gènere que és el talent show musical amb trets en comú que són universals. Una altra cosa és el format i és evident que són completament diferents", ha assegurat, tot deixant clar que si reben una demanda "ens defensarem".

Àudio entrevista:

ETIQUETES:

Deixa un comentari