DEP

Consternació a TVE per la mort de la periodista Mària Sànchez a causa d'un càncer

La periodista especialitzada en la informació social i municipal de Barcelona, ha mort aquest dijous als 59 anys víctima d'un càncer

Mària Sànchez a TVE

"A RTVE Catalunya estem de dol". Amb aquest trist anunci del Cafè d'idees de Gemma Nierga d'aquest dijous, s'ha conegut la mort de la periodista Mària Sànchez víctima d'un càncer. Als seus 59 anys estava especialitzada en la informació social i municipal de Barcelona amb més de 35 anys de carrera.

"La nostra companya a qui heu vist durant molts anys a la pantalla ha mort víctima d'un càncer. És tot un referent per als periodistes i professionals que hem treballat amb ella durant els seus 35 anys de carrera", han lamentat els seus companys de cadena. Cal recordar que Sànchez va ser la creadora del programa Escarabajo Verde, el primer espai de televisió a l'Estat dedicat al medi ambient.

"Tristesa profunda"

La periodista també estava vinculada d'alguna manera a TV3, concretament al programa Polònia. I és que era la dona d'un dels seus imitadors, el periodista Manel Lucas, responsable de personatges mítics com Francisco Franco o Lluís Llach.

L'actor ha lamentat la mort de la seva dona amb un missatge d'agraïment a totes les mostres de suport rebudes: "Enmig de la tristesa profunda que tenim ara, la família de la Mària Sánchez Ledesma agraïm les nombroses mostres de reconeixement a la seva feina i a la seva personalitat".

Toni Soler, cocreador del programa de sàtira de TV3 al costat del propi Lucas i Queco Novell, també ha estat un dels primers en lamentar la notícia: "Hi ha dies que la única certesa és que tot és una puta merda". Descansa en pau Mària.

ETIQUETES:

Deixa un comentari