CÀSTING FINAL

Aquests són els 16 concursants de la segona edició d'"Eufòria"

El concurs musical de TV3 selecciona als concursants que participaran a la primera gala del divendres 10 de març

Els presentadors i els coachs d'"Eufòria"

TV3 va donar a conèixer fa només uns dies als 16 concursants que formaran part de la segona edició d'Eufòria. Va ser a través de dos programes especials del càsting final: el primer va reunir a 191.000 espectadors i un 12,8% i el segon que va descobrir els 7 concursants restants va aconseguir 278.000 espectadors i un molt bon 14,6%.

A l'Alèxia, el Domènec, el Jan, la Jim, la Sofia, la Natàlia, l'Ethan, l'Hèctor i la Carla s'hi van afegir el Carlos, la Clàudia, l'Elena, l'Emmi, el Nei, la Paula i el Tomàs.

Més de 2.300 aspirants, gairebé el doble que l'any passat, es van presentar a les proves de càsting del programa. D'aquestes es van escollir 25 finalistes, però només 16 han aconseguit la seva plaça per anar a la primera gala del concurs, que s'emetrà el 10 de març, a les 22.05.

Els 16 concursants d'"Eufòria"

Els 16 concursants 

Carlos. 23 anys, Sabadell

Treballa al negoci familiar. La seva mare és la persona més important per a ell. Li encanta fer esports, composar i toca la guitarra i el piano i es defineix com un romàntic.

Clàudia. 16 anys, Badalona

Va néixer a Cuba, però el 2015 va venir a viure a Barcelona amb la seva mare, que és infermera. És molt fan de l'Edu Esteve. S'ha presentat al càsting de diferents programes, però no ha arribat a participar-ne en cap.

Elena. 21 anys, Palma de Mallorca

Viu en un pis "budista" de l'Eixample de Barcelona. Les festes de l'Elena són famoses i li encanta fer d'amfitriona. Es considera una madame i una diva, però una diva simpàtica. Li encanta escriure.

 

Emmi. 17 anys, Barcelona

Va néixer a Armènia i té formació clàssica (ha estudiat en un conservatori), però somia en ser com Sirusho, una de les grans dives pop del seu país. Toca el piano i té coneixements de Jazz, el seu estil preferit. Té un tiet cantant que és molt famós a Rússia.

Nei. 19 anys, Castelldefels 

Li encanta ballar i l'univers "vuitanter" de "Fama". Actor, cantant i ballarí, acaba de fer de Ratolí Pérez a una obra de teatre. Ha passat de voler estudiar medicina a voler ser "performer". Té una jaqueta de la sort i la seva fan més gran és la seva una germana petita, a qui s'estima molt.

Nei. 19 anys, Castelldefels 
 

Paula. 25 anys, L'Hospitalet de Llobregat

Il·luminadora, fotògrafa i dissenyadora gràfica. També ha estudiat doblatge. Toca el violí. Coses de la vida: va treballar en la il·luminació del concert d'"Eufòria" al Palau Sant Jordi.

Tomàs. 17 anys, Sort  

El Tomàs és xilè, i la pandèmia del Covid el va agafar a Sitges amb la seva família. Què van fer? Van decidir quedar-s'hi! Ara s'han mudat al Pallars. Els seus pares són músics. Toca l'ukulele i s'acompanya amb el piano mentre canta.

Alèxia. 21 anys, Constantí

Estudia teatre musical a l'Institut del Teatre. És supersticiosa i sempre porta una samarreta blanca sota la roba. Es va presentar al càsting sense dir-ho a ningú. Ha treballat cantant a un parc d'atraccions i li encanten els reptes.

L'Alèxia, d''Eufòria'. 21 anys, Constantí
 

Carla. 23 anys, Terrassa

Al càsting de l'any passat es va quedar a les portes de poder entrar: ara ho ha aconseguit! Ha estudiat educació infantil i és mestra de música. Canta a una coral i toca la guitarra i l'ukulele. El seu vici són les olives i un dels seus grans referents, Lea Michelle, de "Glee".

La Carla, d''Eufòria'. 23 anys, Terrassa
 

Domènec. 24 anys, Barcelona

Va neixer al Camerún, on el seu pare va trobar l'amor i va fundar el Casal Català i dues escoles. Ara ja fa uns anys que viu a Barcelona. Té 5 germanes i estudia al taller de músics. Es considera una persona impacient.

El Domènec, d''Eufòria'. 24 anys, Barcelona
 

Ethan. 21 anys, Guissona

Estudia producció musical al taller de músics. Es declara addicte a l'aigua i el més important per a ell són els seus amics. Ja ha treballat a l'àmbit musical com a productor i compositor. A més, toca la guitarra, el piano i l'ukulele. És fan de Julieta i Ginestà i té un tema propi: "La llum".

L'Ethan, d''Eufòria'. 21 anys, Guissona
 

Héctor. 26 anys, Manlleu

Actor, cantant i músic. Té un grup de música i treballa a un dinner show. El seu somni és interpretar tots els personatges d'"Els Miserables". Toca la guitarra i el baix. Té tatuades les seves inicials, el nom de la seva banda de música (Aqen) i una creu enorme.

L'Héctor, d''Eufòria'. 26 anys, Manlleu
 

Jan. 20 anys, Albons

Sempre ha acompanyat a la seva germana i, segons diu, ara "li toca a ell brillar". Va treballar a un pàrquing i a un gimnàs aquest estiu per fer-se uns calerons. Li agrada més el seu cabell recollit. Feia hoquei subaquàtic i toca la guitarra i el piano. Només ha actuat 3 cops en públic abans del càsting: es defineix com "un cantant d'habitació".

El Jan, d''Eufòria'. 19 anys, Albons
 

Jim. 20 anys, Granollers

Es descriu com rockera 100% i una persona amb molt bon caràcter. El seu color preferit és el vermell. És monitora de lleure i balla swing. Té tatuat "Perla Negra", com el seu pare". Toca el piano i la guitarra com acompanyament.

La Jim, d''Eufòria'. 20 anys, Granollers
 

Natàlia. 19 anys, Sabadell

Estudiant de teatre musical i dansa urbana. Fan d'Ariana Grande. Superfan de Harry Potter (Gryffindor). Es considera molt autoexigent. Té 2 germanes i un gos que es diu Elvis.

La Natàlia, d''Eufòria'. 19 anys, Sabadell
 

Sofia. 24 anys, Barcelona

Els últims anys ha estat a Nova York per trobar la seva pròpia essència. També ha viscut a Tenerife i Madrid. Creu en les energies més que en els gèneres. Utilitza la guitarra i el piano per compondre. Li encanta viatjar, sola, o amb la seva família.

La Sofia, d''Eufòria'. 24 anys, Barcelona

ETIQUETES:

Deixa un comentari