MOTIUS

Alfons Arús per què li han cancel·lat el programa dels dissabtes a La Sexta: "Teníem dues opcions"

El presentador català ha explicat que patia per l'equip després d'haver aconseguit que el programa comencés a les 7 del matí

Alfons Arús aquest dissabte a La Sexta

Aruser@s Weekend, la versió dels dissabtes a la tarda de l'exitós magazín matinal d'Alfons Arús a La Sexta, es va acomiadar de l'audiència aquest dissabte 25 de març després de sis mesos en antena. La cadena i el presentador català han acordat prescindir de la versió del cap de setmana i centrar tots els seus esforços en la versió diària que s'emet cada matí de dilluns a divendres.

Tant és així, que a partir del 10 d'abril, l'Aruser@s començarà mitja hora abans, a les 07.00 tal i com havia demanat reiteradament el seu presentador a la cúpula d'Atresmedia. "Un cop em van dir que sí, la meva preocupació era com arribaríem al dissabte. També em preocupava l'equip a qui vull agraïr el seu esforç", va reconèixer el propi Arús aquest dissabte.

"Resulta complex conciliar-ho tot, sobretot quan tens un horari complicat de dilluns a divendres i has de treballar el dissabte", va argumentar als seus seguidors, abans d'explicar les dues opcions que tenien. "Que el Weekend continués tres mesos més en antena o fins i tot tot un any com pretenia l'empresa, amb l'opció que els divendres el presentés una altra persona. Però és clar, jo no deixo la cadira…", va revelar.

"Us trobaré a faltar"

"La segona opció era aparcar la versió de cap de setmana ara que la gent se'n va a la platja. Em sembla que la idea més prudent i lògica era la B", va defensar, abans de dirigir-se als seus espectadors: "Us trobaré a faltar jo més a vosaltres, que vosaltres a mi. Estareu a la platja i ningú se n'enrecordarà. Però jo sí, perquè per a nosaltres ha estat un immens orgull. Per això, per a Atresmedia, per les facilitats, per a l'equip i per al públic, gràcies, gràcies i gràcies".

ETIQUETES:

Deixa un comentari