DE PEGA

Yolanda Ramos, hospitalitzada d'urgència durant una visita a Barcelona: "Ha estat terrible"

L'actriu catalana va estar ingressada durant sis dies per un virus estomacal que va coincidir amb un problema de salut de la seva mare

Yolanda Ramos a "Socialité"

Yolanda Ramos ha patit un bon ensurt de salut. L'actriu catalana ha hagut d'estar ingressada durant sis dies per un virus estomacal. Així ho ha revelat el programa Socialité de Nuria Marín a Telecinco d'aquest dissabte, que ha pogut parlar amb l'actriu per saber com es trobava.

Ramos ha explicat que el seu pas per l'hospital ha coincidit amb l'ingrés hospitalari de la seva mare. "Això és terrible. He estat molt malament. He estat sis dies ingressada perquè em va agafar un virus molt heavy a la panxa. Em vaig prendre uns antibiòtics amb l'estómac buit i em va agafar un virus superfort. He estat sis dies aquí que em deshidratava", ha dit l'actriu al programa de Telecinco.

Yolanda Ramos ha explicat el seu ingrés a Telecinco

La mare i la filla també ingressades

Ramos es va començar a trobar malament durant una visita a Barcelona, on va viatjar per visitar a la seva mare, que també estava ingressada. Un fet que va provocar que durant el seu ingrés, la seva família s'hagués de repartir per acompanyar a mare i filla. "Ens diu que s'ha trobat malament i que ha estat una mica sola", ha explicat el reporter del programa.

"La meva mare també estava ingressada. Ha estat un núvol negre", ha afegit Ramos. Per si tot això no fos poc, un cop va rebre l'alta la seva filla es va fer una fissura a la cama i va haver de tornar al mateix hopsital de Barcelona: "Va tota enguixada. Ha estat una ratxa negra molt forta", ha lamentat l'actriu.

La mare de Yolanda Ramos, també ha estat ingressada

ETIQUETES:

Deixa un comentari