MONARQUIA

Victoria Federica a un pas de fer el salt a la televisió com a concursant de "El desafío"

La neboda del rei va ser enxampada fa uns dies pels carrers de Madrid amb una actitud molt carinyosa amb el pilot gironí Albert Arenas

Victoria Federica en una imatge recent

La neboda del rei Felip VI, Victoria Federica, podria fer el salt a la televisió com a nova concursant de El desafío, el programa de Roberto Leal a Antena 3. Segons informa Teleaudiencias, la membre de la reialesa espanyola estaria en negociacions per unir-se al format produït per Atresmedia i la productora de Pablo Motos.

Actualment la cadena privada emet la tercera temporada del format amb bones dades d'audiència a la nit dels divendres i ja ha començat a sondejar els noms que formaran part del concurs que sotmet a proves extremes a personatges famosos.

Victoria Federica, de 22 anys s'ha consolidat en els últims temps com a influencer després d'abandonar els estudis universitaris el passat mes de setembre. Una decisió que va enfadar a la seva mare, la infanta Elena, que no veu amb bons ulls la deriva que està agafant la seva filla, tal i com va publicar la revista Lecturas.

Enxampada amb un pilot de Girona

Aquesta exhibició a les xarxes socials de Federica, on ja compta amb més 234.000 seguidors a Instagram, se li ha de sumar una turbulenta vida amorosa. La jove que fa només uns dies va ser enxampada pels carrers de Madrid amb una actitud molt carinyosa amb el pilot català Albert Arenas.

Arenas, de 26 anys i nascut a Girona va ser campió del món de Moto3 al 2020 i forma part del grup d'amics íntims d'Irene Urdangarín, cosina de Victoria Federica. Arenas viu a Barcelona des de fa anys, i per això, la filla de la infanta Elena ha triat la capital catalana com a base de les seves trobades perquè se sent menys observada que a Madrid.

Arenas i Federica junts a Madrid

ETIQUETES:

Deixa un comentari