FRACÀS SONAT

TVE fulmina el programa d'Ana Morgade després de només una emissió": "No ha pogut ser"

Morgade ha comunicat que la cadena pública ha decidit suspendre "Vamos a llevarnos bien", després del fracàs de la seva estrena

Ana Morgade a TVE

El passat dimarts 7 de febrer, La 1 de TVE va estrenar el programa Vamos a llevarnos bien amb la còmica Ana Morgade al capdavant. L'espai va aconseguir un escàs 3,3% i 44.000 espectadors (4,8% i 486.000 espectadors a Espanya). Unes dades que només tres dies després del seu debut, han provocat que la cadena hagi decidit aturar la seva emissió i reformular-lo.

Així doncs, el futur del programa queda en mans de la productora The Pool i de TVE que intentaran rellançar-lo amb un nou presentador.

"Hem fet menys audiència que el teletext"

La decisió ha fet que la seva presentadora, hagi anunciat a les seves xarxes socials que abandona el programa. "No ha pogut ser". Morgade ho ha fet públic a través d'una carta publicada a Twitter, on s'acomiada del projecte: "Des d'estiu vaig entrar molt il·lusionada a un projecte que es va estrenar el dimarts passat, i que no continuarà. Hem treballat moltíssim. Hem posat temps, esforç i molta il·lusió, però no hem sabut connectar amb l'audiència. Bé, no ens enganyem: hem fet menys audiència que el teletext", ha dit amb ironia.

La còmica també ha admès que "mai he sabut què fa que la gent vibri amb un programa, hi ha tants factors i tantes conclusions que un pot treure a posteriori… però abans de sortir al coliseu, tots els gladiadors estem igual: no tenim ni idea, i només podem confiar que no serà l'última batalla".

Morgade ha confirmat que "el programa tractarà de treure lluentor de nou i tornarà a les pantalles en uns mesos, però jo no hi podré ser, tinc altres aventures aparaulades i seguirem camins separats".

"Aquest programa no serà la meva última batalla, òbviament, però aquesta batalla ha conclòs. Marxem després d'un sol intent, què hi farem. Em fa molta pena no haver tingut l'oportunitat de continuar treballant per trobar la manera per fer que el programa connecti, que faci riure, que funcioni", ha lamentat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari