SENSE PRESENTADOR

TV3 a un pas de tirar la tovallola amb el "Zona Franca" després del no d'Elisenda Pineda

Elisenda Pineda no serà la presentadora del late night però la cadena no desisteix i es dona una mica més de marge per trobar un nou candidat

"Zona Franca" (TV3)

El futur del Zona Franca podria tenir les hores comptades a TV3 després que el nom d'Elisenda Pineda hagi caigut de la llista de possibles substituts de Joel Díaz. Una decisió que deixa al programa sense gaires opcions i que podria precicpitar la cancel·lació definitiva si en les properes hores i dies no troben un nou substitut per al programa.

La cadena fa setmanes que es troba immersa en buscar un relleu després de la sonada sortida de Díaz, arran del polèmic gag del seu col·laborador Manel Vidal sobre el PSC i una esvàstica nazi.

El late night que havia estat la gran aposta de la temporada a TV3 tot i que no va tenir una gran acollida de l'audiència. Va assolir una mitjana de 71.000 espectadors i 8.5% de quota. L'espai es va emetre per darrera vegada el dijous 27 de gener i el dilluns 30, Díaz va fer públic que plegava. El presentador es va mantenir en silenci fins que va concedir una entrevista en la que va explicar que la cadena no li havia deixat una sortida "mínimament digna".

Díaz va revelar que li van comunicar que feien fora a Manel Vidal, sense possibilitat de negociar-ho, i que aquell mateix dia es va reunir amb el Cap del Departament de Continguts de TV3, Cristian Trepat. "Vam tenir una reunió molt llarga i li vaig dir que si no s'ho replantejàven, jo fotria el camp".

"Aquí la va cagar moltíssima gent i aquell grafisme es va emetre i TV3 va prendre la decisió equivocada de fer fora la persona que no n'era responsable", va assegurar el presentador. Tot i això, va animar a la cadena i la productora a trobar-li un substitut que pogués mantenir a l'equip del programa, entre elles, la banda musical femenina anomenada Mercabanda.

Tot i la polèmica, TV3 i la productora del Zona Franca, Atomic beat, van explicar que la seva intenció era seguir endavant amb el programa i buscar un nou presentador. Per això, durant les darreres setmanes s'han celebrat diversos càstings i programes pilots amb alguns periodistes que s'han postulat per al lloc. Entre els noms que es van plantejar hi va haver el del reporter de l'APM?, Isma Juárez, tot i que va aquest ho va rebutjar d'entrada perquè no volia que existís "cap ombra de sospita cap a la seva persona".

Isma Juárez a l'"APM?"

Elisenda Pineda el relleu més ben situat

Entre els noms que s'havien postulat amb més força, hi havia la periodista del Planta baixa, Elisenda Pineda, que fins i tot arribar a gravar un programa pilot el passat dimecres 8 de febrer. "TV3 la vol a ella", apuntaven fonts de la cadena a aquest mitjà.

Però les condicions que va posar Pineda a TV3 per entomar el repte passàven per tenir "temps i espai" per poder fer el seu propi programa. Unes condicions que no van ser acceptades i que han fet que la periodista també hagi rebutjat la proposta.

Elisenda Pineda a "Planta baixa"

ETIQUETES:

Deixa un comentari