CONVERSA

Tres presentadors catalans que no han tingut fills se sinceren a Catalunya Ràdio: "No va ser una decisió fàcil"

Xavi Coral, Jessica del Moral i Elisenda Pineda han explicat la seva sovint qüestionada decisió: "No li hem trobat cap al·licient"

Xavi Coral amb el seu gos

El món de la comunicació és probablement un dels més exigents pel que fa a la possibilitat de tenir fills a causa de la poca estabilitat laboral i l'exigència d'aparèixer constantment en pantalla. Però d'altres vegades, la decisió és volguda, tot i que sovint també qüestionada.

Aquest diumenge, El Suplement de Roger Escapa a Catalunya Ràdio ha parlat amb tres comunicadors que, per motius diversos, no n'han tingut. Es tracta de Xavi Coral (52 anys), Jessica del Moral (40 anys) i Elisenda Pineda (45 anys).

El presentador del TN Migdia, reconeix que "jo ja estic en un punt en el qual ja no m'ho plantejo. Ja no podem tornar enrere biològicament amb la meva parella". Xavi Coral també ha volgut deixar clar que "no tinc res en contra de la gent que té fills". "Quan he fet debats com aquests, després em maltracten a les xarxes perquè es pensen que estic en contra de tenir fills", ha explicat.

Coral, Pineda i Del Moral

"No ens feia cap il·lusió"

Tot i estar casat des de fa 25 anys, Coral reconeix que amb la seva dona van decidir no tenir descedència "perquè no li hem trobat cap al·licient ni ens ha fet cap il·lusió. Vam decidir que no calia tenir-ne". "Es poden fer altres coses, hem estat molt actius i hem viatjat per tot el món. Va haver-hi una època en què érem els dinamitzadors dels nostres amics i de la seva vida amb els fills. Pobres… Quan ja estàven a punt de tirar-se per la finestra… També té sentit no tenir fills", ha assegurat Coral.

Per a la periodista Jèssica del Moral, la inestabilitat del sector comunicatiu "es caracteritza per encadenar una sèrie de contractes temporals durant anys que quan arribes a l'estabilitat pràcticament ja se t'ha passat l'arròs".

Xavi Coral a Menorca amb el seu gos Walter

"Amb 36 anys vaig avortar"

La col·laboradora de l'Està passant, Elisenda Pineda, també s'ha sincerat i ha revelat amb 36 anys va avortar farmacològicament. Una decisió que no va ser fàcil: "La farmacuèutica em va qüestionar la meva decisió. Va ser molt violent. Jo no podia tenir la criatura i quan prens una decisió així, se't trenca el cor. Haurien de ser mes curosos amb el que et diuen enlloc de fer un judici".

Ara als seus 45 anys, Pineda reconeix que tot i que té estabilitat econòmica, emocional i sentimental no vol fer passar el seu cos per les complicacions que es poden derivar d'un embaràs d'una dona de més edat. "Quan la criatura tingués cinc anys, jo ja en tindria 50", ha dit la periodista de TV3, que també ha repost a la pregunta que es fa mitja Catalunya: "És cert que presentaràs el Zona Franca?" "No ho sé. És cert que he fet un pilot però no ho tinc decidit", ha respost Pineda.

Escolta la conversa sencera:

ETIQUETES:

Deixa un comentari