TRANSEXUAL

L'impactant discurs de Manuela Trasobares al "Col·lapse" de TV3: "El meu pare em torturava"

Trasobares, va ser la primera regidora transexual d'Espanya i va protagonitzar un dels moments televisius més surrealistes del Canal 9 dels anys 90

Manuela Trasobares a "Col·lapse"

Aquest dissabte, Ricard Ustrell va tornar a ser líder de la nit amb el seu Col·lapse que va fer un 13,3% i va derrotar a la gala final del Benidorm Fest (8,8%). Ustrell va obrir el seu refugi de TV3 a Uri Geller, que es va fer famós amb les seves intervencions televisives en les quals doblegava culleres i assegurava que reparava rellotges amb el poder de la ment.

Pel programa també van passar les dues grans il·lustradores infantils de Catalunya: Pilarín Bayés i Roser Capdevila i es va trucar per telèfon al presentador de TV3, Eduard Boet, que es jubila a finals d'aquest mes després de 40 anys a la cadena.

Un dels altres convidats de la nit va ser David Saavedra, que acaba d'escriure el llibre "Memorias de un ex-nazi: 22 años en la extrema derecha" per explicar el seu pas per l'extrema dreta espanyola durant 20 anys i que fins i tot el van dur a tatuar-se l'esquena amb un retrat enorme de Rudolf Hess.

Manuela Trasobares: "El meu pare em torturava"

Però sens dubte, l'entrevista més sonada de la nit va ser Manuela Trasobares, la catalana que va ser la primera regidora transexual d'Espanya (va ocupar un escó a l'Ajuntament de Geldo, a Castelló, tot i haver nascut a Figueres).

"Jo era una criatura amargada, torturada que em portaven al psiquiatra i em deien que em tanquessin a una habitació fosca quan jo deia que volia ser una nena. Jo era una nena però mai em van deixar portar unes trenes o una faldilla. Ara, quan veig els nens petits transsexuals, ploro, perquè jo podia haver estat feliç i vaig ser torturada per un pare que mai va entendre la meva identitat i que em va pegar i em feia dutxes fredes en ple hivern. Fins i tot em vaig voler suicidar amb només 5 anys", va explicar Trasobares.

Per aquells que no coneguin qui és Trasobares, poden recuperar la sonada intervenció que va fer en un programa de la televisió valenciana Canal 9 als anys 90. Trasobares es va alçar i va trencar una copa llençant-la a terra en ple debat sobre el dret de les persones transexuals. Aquest va ser el moment:

ETIQUETES:

Deixa un comentari