CRÍTICA

La cantant Nina esclata contra el procés i defensa Madrid: "Ells m'estimen molt, no com a casa"

La cantant lloa a la capital espanyola on es troba fent el musical "Los Puentes de Madison": "La nostra és una societat fosca, trista i decebuda"

La cantant Nina a TV3

El passat divendres 17 de febrer el Tot es mou d'Helena Garcia Melero va entrevistar a la cantant Nina que actualment es troba a Madrid representant l'obra musical Los Puentes de Madison. La cantant catalana de 56 anys ha tornat amb força a Espanya, on recentment la vam poder veure com a membre del jurat del Benidorm Fest 2023 i en diverses aparicions als programes de TVE.

Tot i això, durant els darrers anys l'hem pogut veure en nombroses ocasions a TV3, on entrevistes a banda, ha presentat el programa musical A2Veus i fins i tot va ser jurat puntual de la primera edició d'Eufòria amb una molt bona acollida per part del públic.

"Pensava que per edat i trajectòria ja no tornaria als escenaris. Estic com una nena petita, arriscant-me totalment, llençant-me al buit i vivint aquest moment 'como si no hubiera un mañana'", va començar explicant la cantant.

Però la Nina es va deixar anar i va carregar contra la situació viscuda a Catalunya i les diferències que ha trobat ara que viu a Madrid: "Estic molt a gust en aquesta ciutat (Madrid), ells m'estimen molt, em cuiden molt, em tracten molt bé, m'estimen els mitjans, m'estima la premsa, el públic. És molt bonic. No em passa això a casa meva. O si em passa jo no ho noto. Aquest cop que estic aquí m'adono de lo malament que estem a Catalunya com a societat, del mal que ens han fet aquests cinc anys", va dir en referència al procés d'independència.

Nina a l'entrevista del "Tot es mou"

"Som una societat fosca i emprenyada"

Cal recordar que la cantant va fer el salt a la política l'any 2003 com a membre de la candidtura de CiU a Lloret de Mar on va arribar a ser elegida. Un moviment que va arribar pocs mesos després del seu gran èxit com a directora del primer Operación triunfo l'any 2001. La cantant va anar de número 10 a la llista convergent i va fer possible desbancar al PSC de l'alcaldia.

Ara sembla que prefereix viure a la capital espanyola, tal i com va explicar a TV3: "La nostra és una societat fosca, trista, emprenyada, decebuda, i bé, ens en sortirem però ara estem en aquest punt. Te n'adones quan voltes per altres ciutats d'Espanya i jo me n'he adonat venint aquí" va afegir, molt contundent.

Preguntada per la seva etapa com membre del jurat a OT o Eufòria, la cantant va reconèixer que "no m'entusiamsa molt, és difícil". Enrere queden els anys daurats a TV3 on interpretava a un dels personatges de la mítica sèrie Nissaga de poder.

La Nina a "Nissaga de Poder"

ETIQUETES:

Comentaris ( 14 )

 1. Barjaula espanyistes Sants-Montjuïc

  amb els sàtrapes s'hi està de puta mare

 2. Pepet

  Ja t'han donat les 30 monedes de plata?
  A Madrid sempre els ha fet molta "gràcia" quan un català brama i degrada a Catalunya… com riuen! angelets!
  Tenim a l'Adolfo Marsillach, el Pedrerol, l'Alberto Boadella… i ara la Nina?

 3. Josep Mª

  No sé si serà bona actriu o cantant, el que no em sembla es molt intel.ligent….. per agraïr que l'estimen en un lloc no calia desqualificar-ne un altre …. a no ser que no volgués agraïr, sols llepar el cul

 4. anna

  i tu parles d'estimació, deu ser la que tens tu a la teva cultura, costums,llengua en definitiva la Nació Catalana.
  Quedat a Madrid que treuras més profit del que no ens tornen als catalans dels nostres impostos.
  El tarannà dels catalans no és aquest, per sort.
  som gent lluitadora no aprofitada.
  Potser tu lligues més amb el caràcter dels madrilenys.

 5. Anna

  Van sortint com les rates, quan remous les coses que no estan bé, aquells que ja els hi anaven bé com estava la cosa , perquè en treient rendiment i s'en aprofitaven doncs fugen espiritats.
  És més fàcil anar en direcció del vent favorable que lluitar per causes justes i defensar valors: cultura, llengua, en definitiva la nació Catalana.
  Ets una renegada del teu país.

 6. Toni

  Nina té tota la raó, Catalunya s'ha convertit en societat trista, deprimida i manca d'autoestima, falta fer una volta per Espanya, per adonar-se'n.

  1. Ilke

   sisplau fes la volta arreu d'ny i sisplau no hi tornis a Catalunya mai més. quina harmonia. visca la tristesa, la depressió, la manca d'autoestima qualitats que sempre ens han de protegir d'aquesta ny tan eixeridota.

   1. Zilli

    sisplau fes la volta arreu d'ny i sisplau no hi tornis a Catalunya mai més. quina harmonia. visca la tristesa, la depressió, la manca d'autoestima qualitats que sempre ens han de protegir d'aquesta ny tan eixeridota. un

 7. Genís

  Vaja falta de persona… Que se quedi a Madrid i no torni. Preferesc no dir més perquè…

 8. Rosa Maria

  Si, m'has decebut moltíssim. Quina pena,. Estupenda que t'estimin. Però tu també pots estimar nos a nosaltres i renunciar al als problemes que tenim.

 9. NEUS

  Si allà estan més feliços clar, són els amos.

  1. Zilli

   de debó et creus que són més feliços?

 10. Javier Soriano

  Per mi ja et pots quedar. Quant tornis pots anar a parlar de Madrid en el Círculo Equestre, allà si que t'estimaran.

  1. Zilli

   de debó et creus que són més feliços?

Deixa un comentari