ZONA FRANCA

Joel Díaz trenca el seu silenci i carrega contra TV3: "Aquí la va cagar moltíssima gent"

L'expresentador del "Zona Franca" ha acusat a la cadena de filtrar l'acomiadament de Manel Vidal: "No em van deixar cap altra sortida"

Joel Díaz entrevistat a "Radiofònics"

L'expresentador de Zona Franca de TV3, Joel Díaz, ha trencat el seu silenci aquest dijous 9 de febrer, després de la seva sonada sortida del late night arran de l'acomiadament del seu col·laborador Manel Vidal, per un gag en què havia relacionat al PSC amb una esvàstica nazi.

"No em van deixar cap altra sortida mínimament digna", ha dit Díaz en una entrevista dels alumnes de Radiofònics, un centre de formació sobre televisió i ràdio. De fet, la primera preguntar que li han fet ha estat per la seva relació amb la cocaïna: "Cordial", ha assegurat Díaz.

El presentador ha explicat que li van comunicar que feien fora en Manel Vidal, sense possibilitat de negociar-ho, i que aquell mateix dia es va reunir amb el Cap del Departament de Continguts de TV3, Cristian Trepat. "Vam tenir una reunió molt llarga i li vaig dir que si no s'ho replantejàven, jo fotria el camp".

Segons ell, Trepat va intentar de perssuadir-lo i li va demanar no filtar la notícia als mitjans: "Jo m'ho vaig creure. El problema va ser que al cap de mitja hora, la pròpia TV3 ho va filtrar. A partir d'aquí, ja vaig veure que de la manera en què s'havia comunicat la decisió jo no tenia gaires opcions".

"Aquí la va cagar moltíssima gent"

Díaz també ha explicat que el guió i els grafismes del polèmic gag del PSC i l'esvàstica havien passat tots els filtres i que Manel Vidal va entrar a plató a fer la seva secció "tranquil" pensant-se que havia passat tots els processos de validació. "Aquí la va cagar moltíssima gent i aquell grafisme es va emetre i TV3 va prendre la decisió equivocada de fer fora la persona que no n'era responsable", ha assegurat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari