BALL DE NOMS

Isma Juárez de l'"APM?", rebutja presentar el "Zona Franca": "No vull que existeixi cap ombra de sospita"

El reporter de l'"APM?", que també col·labora a "El intermedio" de La Sexta desmenteix que ell pugui substituir a Joel Díaz a TV3

Isma Juárez a l'"APM?"

La polèmica amb el Zona Franca continua ben viva a TV3. La cadena pública es va despertar aquest dilluns amb la dimissió de Joel Díaz després de l'acomiadament del seu col·laborador Manel Vidal per un gag sobre el PSC i una esvàstica nazi.

La sortida sobtada de Díaz va obligar a TV3 va aturar l'emissió del programa, si bé va aclarir que la seva intenció és mantenir l'espai amb un nou presentador. Cal recordar que la cadena va signar un contracte amb la productora Atomic Beat d'1,3 milions d'euros per fer el programa fins a l'estiu.

Sigui com sigui, el ball de noms per rellevar a Joel Díaz no s'ha fet esperar. Entre aquests, hi ha el del reporter de l'APM?, Isma Juárez, que també col·labora a El intermedio de La Sexta. El periodista del programa de zàping però, ha volgut desmentir que ell pugui substituir a Díaz.

Isma Juárez a l'"APM?"

Juárez ha fet un llarg fil de Twitter, on ha explicat els seus motius:

"Efectivament, fa uns dies em van proposar presentar el ZF, però en cap cas he considerat fer-ho per molts motius. Considero que la decisió del Joel Díaz està justificada i la recolzo al 100%. El Joel té tot el meu respecte i admiració, com li vaig dir en privat", ha començat dient.

"Crec que el que ha fet el Joel és un acte molt difícil i de molta dignitat i això només fa augmentar el meu respecte cap a ell com a persona i com a còmic", ha afegit. "Tenir l'oportunitat de presentar un late night és el que li agradaria a qualsevol persona que es dedica a fer comèdia i agraeixo a TV3 que em consideri pel repte, però el context fa que em sigui impossible acceptar la conducció del ZF", ha puntualitzat.

Juárez assegura que "no seria coherent amb el que penso i soc, i tampoc vull que existeixi cap ombra de sospita cap a mi ni sobre el projecte". "És una situació molt complicada", ha acabat sentenciant.

ETIQUETES:

Deixa un comentari