REPETIRÀ

TV3 confirma a Miki Núñez com a copresentador de la segona edició d'"Eufòria"

El cantant de Terrassa acompanyarà Marta Torné com a presentador de la nova temporada del concurs musical

Miki Núñez a "Eufòria"

TV3 ha confirmat aquest diumenge que Miki Núñez acompanyarà Marta Torné com a presentador de la nova temporada d'Eufòria que s'estrenarà al març. Una notícia que arriba poc després de conèixer l'actriu Paula Malia i la cantant Clara Luna, seran les noves coach d'interpretació i coach de veu, en substitució de Carol Rovira.

El cantant consolida així la seva vessant televisiva, a banda de la seva carrera musical, posant-se novament al capdavant de les gales del concurs. Cada setmana se'l podrà tornar veure a l'escenari d'Eufòria traient la part més divertida dels concursants.

Des del seu pas per aquest concurs, el cantant català s'ha convertit en un dels rostres més populars de TV3. I juntament amb Mariona Escoda, guanyadora de la primera edició, va ser l'encarregat de crear i posar veu a la cançó de l'estiu "Llums de mitjanit" i de presentar l'especial de les campanades de Cap d'Any que van aconseguir uan xifra rècord d'1.197.000 espectadors i un espectacular 43,1% durant el minut exacte del raïm.

A banda de l'èxit de Núñez a TV3, el cantant també ha format part de l'equip de Got talent a Telecinco i acaba de fitxar per TVE per conduir les gales de La Noche del Benidorm Fest.

ETIQUETES:

Deixa un comentari