REACCIONS

Toni Soler critica a TV3 per la decisió del "Zona Franca" i fa el seu propi gag sobre el PSC

El presentador de l'"Està Passant" assegura que la broma "era molt arriscada" i la resposta de TV3 "va ser excessiva"

Toni Soler, aquest dilluns a l'"Està passant"

La dimissió de Joel Díaz com a presentador del Zona Franca de TV3, va generar una allau de reaccions a les xarxes socials, entre d'altres la d'alguns presentadors de renom de la cadena com Toni Soler. El presentador de l'Està passant va reaccionar en directe durant l'emissió del programa d'aquest dilluns.

"Avui hi ha hagut una mala notícia. El Zona Franca s'ha quedat sense presentador a causa del gag del PSC i l'esvàstica", va començar dient Soler. "La meva opinió personal és que la broma era molt arriscada, que la resposta de TV3 possiblement va ser excessiva i la decisió de Joel Díaz és coherent", va afegir el de TV3.

Després de donar la seva opinió, Soler també ha fet la seva particular broma sobre el PSC. "Com a mínim, Vidal i Díaz continuaran junts, tot i que a la seu del PSC", va etzibar, mentre es va mostrar una imatge amb els caps dels dos protagonistes penjats com trofeus de caça.

"Per nosaltres que som del gremi de l'humor, això suposa un pas enrere, una pèrdua. Per tant, una abraçada per a tot l'equip del Zona Franca i un aplaudiment també per a ells, si us plau", va acabar dient el de l'Està passant.

Un comentari que va ser durament criticat per un altre col·laborador de TV3 com és el filòsof Bernat Dedéu. "Has prohibit desenes més de gags que tots els directors de TV3 junts, cínic desgraciat".

Marc Sarrats: "El PSC ha guanyat"

La reposta de Soler no va ser l'únic dard del programa contra la decisió del director de TV3, Sígfrid Gras, de cessar a Manel Vidal. L'humorista Marc Sarrats, va aprofitar la seva secció setmanal per dir-hi la seva sobre el tema. "Han passat moltes coses des de l'última vegada que ens vam veure. Però com que jo no vull problemes em limitaré a fer la meva secció", ha començat dient.

"L'escut guanyador de la setmana passada va ser aquest", va afegir mentre apareixia el logo del PSC. "Bé aquest va guanyar però en un altre programa. M'he equivocat", va deixar anar amb ironia i en clara referència al Zona Franca.

ETIQUETES:

Deixa un comentari