ZONA FRANCA

Pinten els murs de TV3 amb proclames a favor de Manel Vidal i en contra de Pilar Rahola

Els membres del col·lectiu "Arran", la organització juvenil vinculada a la CUP, ha reivindicat les pintades aparegudes als exteriors de TV3

Pintades a favor de Manel Vidal als Estudis de TV3

TV3 s'ha despertat aquest dimarts amb pintades a favor de Manel Vidal i en contra de Pilar Rahola arran de la polèmica viscuda amb el programa Zona Franca de Joel Díaz. Unes guixades que han estat fetes pel col·lectiu Arran de Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern, una branca juvenil de la CUP, com així han fet públic a les seves xarxes socials.

"Menys Rahola i més Vidal", es podia llegir en una de les pintades, una referència curiosa si més no pel que fa a l'extertuliana de TV3, que actualment treballa a 8tv. "Manel Vidal, víctima dels GAL", deia una altra de les frases apareguda a les parets dels Estudis de la cadena pública a Sant Joan Despí, en referència a la guerra bruta del govern de Felipe González contra ETA.

Els membres d'Arran han acusat a TV3 de "censura contra el 'Zona Franca". "Altra vegada, veiem com l'humor irreverent amb el poder no té cabuda als mitjans, sempre dòcils al règim. Poder encarnat en aquest cas en el PSC, partit de la burgesia i nacionalista espanyol PSC apunta, TV3 dispara", han apuntat.

Malgrat això, unes hores més tard els operaris de neteja s'han afanyat a eliminar les guixades dels murs de TV3, tla i com han captat alguns veïns de la zona.

ETIQUETES:

Deixa un comentari