ZONA FRANCA Laura Rosel reconeix pressions polítiques i critica a Saül Gordillo: "Em vaig quedar en xoc"

Laura Rosel a "Zona Franca"

La presentadora d'El matí de Catalunya Ràdio també va parlar de la seva sortida del "FAQS": "Em van fer fora"

La directora i presentadora d'El Matí de Catalunya Ràdio, Laura Rosel, va ser la convidada del Zona Franca de Joel Díaz d'aquest dijous. "Em llevo a les 4.05h i me'n vaig a dormir molt tard. Dormo unes 4-5 hores al dia. Tothom em diu que no dormo", va començar dient la periodista.

Aquesta és la tercera temporada que presenta els matins de la ràdio pública. Segons el darrer EGM, cada matí l'escolten 409.000 oients, per sota dels 636.000 que aconsegueix Basté a RAC1. Malgrat això, va reconèixer que no se sent cansada. "Seguiria uns anys més però hi ha dies que ho tiraries tot pel balcó", va confessar.

Rosel també va parlar de la seva relació amb el seu rival a RAC1: "Em porto molt bé amb el Jordi Basté. Vaig treballar deu anys amb ell".

Pressions polítiques

La presentadora també va confirmar que rep moltes pressions dels partits polítics pels continguts del seu programa: "És una murga molt pesada. Ens apreten molt. Algun dia hem hagut de forçar alguna trucada o canviar una mica el programa".

"Em sap greu perquè no confien amb els professionals. Nosaltres ja sabem el que hem de fer", va afegir la periodista.

La seva sortida del "FAQS" i Ricard Ustrell

Una de els incògnites que encara avui sobrevolen a Laura Rosel, és per què va deixar de forma inesperada el FAQS de TV3. La presentadora va explicar que en desconeix els motius: "Em van fer fora del 'FAQS' i no sé per què. A mi em van dir que el programa estava per sobre dels presentadors i que buscaven un perfil que sapigues fer millor i més entreteniment i no tant periodístic o informatiu com el meu".

Unes explicacions que no no van convèncer al presentador. "Sabeu per què la van fer fora del 'FAQS'? Doncs perquè era massa bona periodista", va etzibar Joel Díaz.

El seu predecessor al programa va ser Ricard Ustrell i Díaz va aprofitar-ho per posar cullarada amb el suposat implant de cabell que s'hauria fet el presentador. "Saps qui s'ho ha fet això? L'Ustrell", va dir el de Zona Franca. "Això diuen", va respondre Rosel.

"Que no ets de la corda de l'Ustrell?", va afegir la de Catalunya Ràdio. "I tant! Soc de la corda de tothom davant de la càmera, sempre", va dir amb ironia Joel Díaz.

Saül Gordillo i la denúncia per abusos sexuals

La presentadora que ha fet tota la seva carrera a Catalunya Ràdio amb Saül Gordillo com a director de Catalunya Ràdio, també va fer referència a la denúncia presentada dues per dues periodistes contra l'exdirector per abusos sexuals. "Em vaig quedar en xoc i em vaig sentir molt contenta per aquestes dues noies que fossin tant valentes de presentar la denúncia", va explicar.

"És abús de poder, de superioritat i això no es pot permetre", va afegir sobre Gordillo. Rosel que també ha treballat a RAC1, 8tv i TV3, va criticar la poca presència de dones als càrrecs directius dels mitjans. "Tots els meus caps sempre han estat homes. I s'han donat situacions incòmodes dins i fora del despatx", va revelar Rosel.

ETIQUETES:

Deixa un comentari