AVIAT ESTRENA

Juanra Bonet torna a Antena 3 amb el nou concurs "El círculo de los famosos"

El presentador català es posarà al capdavant del nou format que comtparà amb la participació de set famosos cada setmana

"El círculo de los famosos"

Antena 3 continua apostant pels grans formats d'entreteniment com a base principal de la seva graella per a la franja de màxima audiència. De fet, acaba d'estrenar El desafío i Atrapa un millón i ben aviat emetrà la 10a temporada de Tu cara me suena, a banda d'altres que també esperen el seu torn com Mask Singer 3.

Per si això no fos poc, la cadena d'Atresmedia ja ha anunciat que molt aviat emetrà el nou concurs El Círculo de los famosos que presentarà el català Joan Ramon Bonet (Juanra Bonet). Per anar escalfant motors, Antena 3 ja ha iniciat la promoció d'aquesta adaptació del format internacional The Wheel que conduirà l'expresentador de Boom!.

El programa barrejarà concursants anònims amb un grup de famosos i la seva principal característica serà un cercle en moviment ubicat al mig del plató amb cadires giratòries al seu voltant. El concurs va ser un dels grans èxits de la BBC1 dels darrers 12 anys, arribant a reunir durant la seva estrena a més de 6 milions d'espectadors i actualment ja emet la seva tercera temporada.

El nou format s'emetrà a la franja del prime time d'Antena 3 a partir de les 22.45h, tot i que de moment es desconeix quin dia de la setmana. El més problable és que s'ubiqui a la nit dels dimecres quan s'acabin d'emetre els dos programes que resten del concurs de Manel Fuentes, Atrapa un millón.

Així és El Círculo de los famosos

Tres concursants s'enfrontaran per mantenir el seu lloc al centre del cercle, havent d'encertar correctament les respostes i evitant ser expulsats. El participant que aconsegueixi tancar el cercle contestant les set categories de la nit tindrà l'oportunitat d'emportar-se a casa el gran premi del concurs.

Cada setmana, set famosos, experts en una categoria diferent cadascun d'ells, ajudaran els concursants a respondre a les preguntes i emportar-se el premi final. A més, el programa descobrirà la cara desconeguda de molts d'aquests famosos, que respondran a sorprenents categories de les quals desconeixíem que eren experts.

ETIQUETES:

Deixa un comentari