UN EXEMPLE

Fina Brunet explica a TV3 la seva lluita contra un tumor cerebral: "Prefereixo riure i tirar endavant"

Ricard Ustrell va entrevistar a la històrica presentadora de TV3 que fa mesos que està en tractament per superar un càncer al cervell

Fina Brunet a "Col·lapse"

La presentadora de TV3, Fina Brunet, va ser una de les convidades del Col·lapse de Ricard Ustrell d'aquest dissabte a TV3 que per cert, va fer el seu rècord d'audiència amb un 15,8%. La periodista de 60 anys nascuda a Blanes és una de les cares més reconegudes i estimades de TV3 des que va començar a treballar l'any 1986 com a conductora del TN Cap de setmana.

Brunet també va presentar el mític Tres senyores i un senyor al costat de Gemma Nierga i Susana Griso, el Bon dia Catalunya, el TN Comarques, La Marató de TV3 o Els matins, entre d'altres. Tot i aquest extens currículum, la periodista va reconèixer que mai ha tingut ego: "Per què? Dona massa feina. Jo soc filla de barri. Per mi treballar és com anar de festa, perquè m'ho passo bé".

Durant la tardor del 2021 i en plena pandèmia, la vida li va canviar d'un dia per l'altre quan li van detectar un tumor cerebral que li afectava la parla i la memòria. "Jo treballava des de l'ordinador de casa i de sobte, no em sortien els noms, el meu cap no hi era però jo pensava que seria cosa de l'estrès", va explicar.

"Em van fer un TAC i em van donar els resultats aquell mateix dia i ja vam veure que havia pringat". És molt dur quan arribes a casa i no et surten les paraules i et pregunten que has fet per sopar i dius aquella carn… perquè no pots dir butifarra", va explicar sobre les conseqüències de la malaltia.

"Prefereixo riure enlloc de plorar"

"Em van operar el cervell i em van despertar durant la intervenció per fer-me parlar i saber què podien tocar i què no", va revelar. Tot i la duresa de la situació, Brunet no perd el seu sentit de l'humor, com va demostrar explicant l'anècdota que va viure al quiròfan: "El doctor em va fer la broma de preguntar-me quin idioma havia de salvar. I vaig dir-li salvarem el català".

Malgrat la dificultat de l'operació, la presentadora va posar salvar tota la seva memòria i parla. "Ara estic en un estudi clínic de l'Hospital Vall d'Hebron", va explicar. Tot i la greu malaltia, Brunet reconeix que "la mort no m'ha ocupat gaire temps. El dia que hagi de plagar ja plegaré, de què serveix passar-ho malament abans? Quanta gent es deixa la vida anant en cotxe? Jo haig de tirar endavant i prefereixo riure enlloc de plorar".

ETIQUETES:

Deixa un comentari