BONA AUDIÈNCIA

Els espectadors valoren l'estrena de la sèrie de TV3, "Bojos per Molière" i el seu director respon

El director de la nova ficció es mostra prudent i revela que "ha costat uns 400.000 euros cada capítol. El doble del que va costar 'Merlí'"

Alguns dels protagonistes de "Bojos per Molière"

TV3 va estrenar aquest dilluns la sèrie Bojos per Molière amb un gran èxit d'audiència de 345.000 espectadors i un 15,7% per al primer capítol i 274.000 (15,7%) per al segon. Es tracta d'una de les grans apostes de la temporada de la cadena pública, després de molts mesos sense cap ficció de producció pròpia.

El seu creador és Hèctor Lozano, creador de l'existosa Merlí i entre els seus protagonistes hi ha cares molt conegudes pels espectadors de TV3 com els acorts Elisabet Casanovas, també de Merlí o Pere Arquillué de La Riera, Boris Ruiz, Rosa Gàmiz i Jordi Martínez de Ventdelplà, entre d'altres.

"Estic content però hem d'esperar a veure com funcionen els propers capítols", ha apuntat aquest dimarts a Catalunya Ràdio, Hèctor Lozano, director de la sèrie. "Fer una sèrie en obert és gairebé de kamikaze. Tothom pensa en les plataformes i ja no hi ha paciència. La gent veu una sèrie i si al cap de dos minuts no ha passat alguna cosa que l'enganxi tiren endavant i sino canvien", ha afegit.

Tot i això, Lozano ha apuntat que la sèrie encaixa perfectament a TV3 pel seu to, tot i que ha posat de relleu que el seu pressupost no era gaire elevat. "Ha costat uns 400.000 euros per capítol. El doble del que va costar 'Merlí' i dels 700.000 o 800.000 que val una sèrie d'àmbit estatal", ha explicat. "Ha sigut complicat però ho hem pogut fer", ha assegurat.

La valoració dels espectadors

Als dos primers episodis, els espectadors van poder conèixer als seus personatges, sis estudiants de l'Institut del Teatre de Barcelona, els seus professors i les seves famílies. Però també van poder fer la seva valoració del que van veure a les xarxes socials.

"A mi em sembla una aposta atrevida , sincera , inclusiva i carismàtica. Per ara molt bé, endavant!", va sentenciar un d'ells. "Una mica embolicat, però té bona pinta. Veurem", va apuntar una altra. Mentre que d'altres van fer referència a la barreja d'actors d'altres sèries de TV3: "Bojos per Molière és una barreja de Ventdelplà + Merlí + La Riera".

ETIQUETES:

Deixa un comentari