CAP D'ANY 2022 L'especial de Cap d'Any de 8tv amb Pilar Rahola punxa estrepitosament amb un 0,3%

Pilar Rahola fitxa per Telecinco

La cadena privada va emetre un show amb les cares més populars de la cadena com Pilar Rahola o Eduard Pujol

8tv va preparar una programació especial per a la nit de Cap d'Any que va deixar uns quants moments per recordar. La nit va començar a les 21.30h, amb els presentadors i col·laboradors de la cadena com Pilar Rahola interpretant als seus cantants i grups favorits a Fora de to.

"Us imagineu Pilar Rahola, Carlos Fuentes, Frank Blanco o Eduard Pujol amb un micròfon a la mà? Us avisem que algunes actuacions poden ferir la sensibilitat d'alguns espectadors…", va avisar la cadena.

El programa no va tenir res a fer amb la seva cadena rival, TV3. L'APM? amb 451.000 espectadors (25,1%) i el Polònia amb 522.000 (27,%) van ser líders sense rival i el Fora de to de 8tv, va ser la última opció amb només 6.000 espectadors i un 0,3%.

Pel que fa a les Campanades de 8tv amb Joel Joan i Ares Teixidó, l'audiència no va ser gaire millor i es van quedar amb 10.000 espectadors i un 0,4%.

A l'especial de Cap d'Any de 8tv, els principals presentadors de la cadena es van haver de sotmetre al veredicte del jurat format pel periodista Vicent Sanchis, l'actor Joel Joan i la cantant Gisela. L'actuació més sonada va ser la de Pilar Rahola interpretant l'"Ay mamá" de Rigoberta Bandini, amb uns galls considerables, tot i que es va limitar a "recitar" la lletra.

Aquestes van ser algunes de les actuacions més destacades:

Pilar Rahola

Ares Teixidó

Frank Blanco

Eduard Pujol

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Josep M. Garriga Pujol

    mare meua

Deixa un comentari