VETADA Pilar Rahola va a Catalunya Ràdio i carrega contra TV3: "No tenen cap ganes de que jo hi surti"

Pilar Rahola a "El fax de 8tv"

La periodista també ha parlat de la polèmica pel vídeo de Jordi Cuixart a la seva piscina de Cadaqués

Pilar Rahola les ha vist de tots colors a la televisió. Va començar al programa de Jesús Hermida, va passar pel Crónicas marcianas de Xavier Sardà, La Noria de Jordi González i més endavant es va convertir en l'estrella d'Els matins de Josep Cuní a TV3 i més tard al 8 al dia de 8tv.

Però des de fa uns mesos la periodista ja no apareix a TV3, per decisió pròpia com així va revelar en una entrevista recent a El Circ de 8tv, on va arribar a afirmar que "amb l'actual govern no hauria pogut continuar a TV3, era impossible. Són molt talibans".

Aquest dilluns, Rahola ha estat entrevistada a La tarda de Catalunya Ràdio per promocionar el seu darrer llibre "Ocell d'aire i de foc" i ha aprofitat per parlar de la seva sortida de la cadena pública.

"A TV3 li tinc estima. Però he tingut una relació d'amor i odi. A l'època del Pujol jo estava vetada", ha començat dient. "Me la sento molt meva. Jo ja sortia a TV3 quan es feia des del carrer Numància", ha afegit.

"No volen que surti a TV3"

La periodista ha reconegut que va disfrutar al FAQS que ha definit com "un gran programa" i participant al Tot es mou de l'Helena Garcia Melero a qui qualifica d'"amiga". Tot i això, ha tornat a carregar contra TV3: "He notat la pressió política. En aquests moments hagués estat molt incòmode. Sé perfectament que no tenen cap ganes de que jo surti".

"Oferir-me que surti un cop cada quinze dies era una forma de dir que no censuraven a ningú i vaig dir que no. Però la vida és molt llarga, ja tornarem", ha afegit Rahola.

Pilar Rahola al "FAQS" (TV3)

La polèmica foto de la piscina de Cadaqués

Rahola també ha parlar de la fotografia d'aquest passat estiu quan va penjar unes imatges de la seva piscina de Cadaqués amb Jordi Cuixart o Isona Passola, entre d'altres. El vídeo va generar tot tipus de comentaris a les xarxes que ho van titllar de "burla" cap a l'independentisme.

Rahola ha reiterat que no entén el rebombori que es va generar: "Escolta que el Cuixart ha estat a la presó. Era un moment simpàtic".

"Festes d'aquestes n'hem fet moltes. Era una manera de dir que no estem amargats. Però no vam calcular el pollastre que es va muntar. Tots els 'indepes' que estan tristos i emprenyats no s'han banyat a cap piscina? Per favor!! Jo vull la revolta però no vull estar amargarda", ha etzibat.

Jordi Cuixart, entre d'altres a la piscina de Pilar Rahola a Cadaqués

Àudio entrevista sencera:

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Rita

    M'agradat de sempre escoltar la Pilar. Peró aquestes cridòries a mitjanit del FAQS eren insoportables i celebro molt acabaren. Es cert que solien posar-te personatges indecents, i que tu acabaves compartint la mateixa indecéncia, era patétic i llastimós veure't amb gent com un tal Sol, creador d'odi i discòrdia entre catalans,i com s'arrossegaveu en la misèria i em feieu patir tanta vergonya. Evidentment compartir res amb vosaltres és feia insoportable. Supose seguireu fastiguejant el pais per altres llocs, peró a servidora l'heu perdut, no se on vomiteu odis i discordies, i no ho vull saber. Quanta pau heu deixat.

Deixa un comentari