VÍDEO El "Polònia" converteix a Pablo Motos i als seus 'amics' en els 'Carcastreet Boys': "Masclista jo?"

Osborne, Ortega Smith, Abascal i Motos al "Polònia"

El programa de TV3 va fer la seva particular boyband amb el presentador de "El Hormiguero", Bertín Osborne, Santiago Abascal i Ortega Smith

El polèmic anunci del Ministeri d'Igualtat d'Irene Montero què va fer esclatar al presentador de El Hormiguero, Pablo Motos, per haver citat frases seves per masclistes, va propiciar un gag al Polònia d'aquest dijous a TV3.

El programa va convertir a Motos, Bertín Osborne, Santiago Abascal i Javier Ortega Smith en els Carcastreet Boys (en referència als Backstreet Boys), una boyband en resposta al ministeri de Montero.

El gag comença amb ells comentant l'espot. "Us podeu creure això? Anomenar-me masclista a mi? Serà puta!", diu l'imitador de Pablo Motos. "És que Irene Montero no té escrúpols!", respon el líder de Vox.

Al costat d'ells apareix Osborne, defensant al presentador d'Antena 3: "Mira que dir-li ranci al Pablo amb el sofisticat que és! Té el menjador ple d'obres d'art. Sense anar més lluny, aquesta", diu mentre assenyala un calendari eròtic d'un taller que té penjat a la paret.

Osborne, Abascal, Ortega Smith i Motos al "Polònia"

El vídeo continua amb una versió del famós tema I Want It That Way, però amb una altra lletra:

  • "No soc masclista ni feminista. No veig etiquetes, només les teves tetes"
  • "Si li critiquen les seves entrevistes per anar 'palote', doncs per què aquest escot?"
  • "Per què voleu tants drets? I per què ofèn parlar de pits? No ho sé. Jo només veig el teu interior, portes tanga o culotte?"
  • "No és sexisme, és romanticisme. Ara els homes no poden ni parlar"
  • "No hi haurà mascles d'abans perquè vosaltres els vau matar però ens donarà igual fins a l'hora de sopar"

ETIQUETES:

Deixa un comentari