El "Com si fos ahir" fa una pausa per Nadal i tornarà al 2023 amb nous personatges

"Com si fos ahir"

La sèrie no tornarà fins al 9 de gener i TV3 ocuparà el buit amb la sèrie francesa "Amb la vida al davant"

El Com si fos ahir, la sèrie líder de les sobretaules de TV3 farà una pausa durant les festes de Nadal i emetrà l'últim capítol de l'any aquest divendres 23 de desembre. La sèrie no tornarà fins el 9 de gener i a partir del dimarts 27, la cadena ocuparà el buit amb la sèrie francesa Amb la vida al davant.

Al darrer capítol d'aquest divendres la Marta no està d'humor i vol anul·lar l'amic invisible, però la Gemma s'hi negarà perquè creu que han de tirar endavant. A mitja festa, la Gemma rebrà la notícia que hi haurà judici i està encausada per homicidi imprudent.

A banda, l'Ismael sospita que l'Eva menteix al Litus per trobar-se amb el seu amant i li fa ràbia. Més tard, l'Ismael confessarà al Litus que l'Eva té un amant. El Litus farà el cor fort davant del seu fill, però aconseguirà que l'Eva l'hi confessi la seva relació amb l'Ernest i això farà que marxi de casa.

L'Emili demanarà perdó a la Sílvia, però ella no té clar què vol fer. A soles, la Sílvia donarà voltes al que li ha dit l'Emili i no es presentarà a l'amic invisible. L'Emili deixarà definitivament l'Alexandra.

Novetats al 2023

A partir del 9 de gener, la sèrie tornarà amb la incorporació de nous personatges i la resolució definitiva d'algunes de les trames que envolten els protagonistes principals.

Se sabrà què passarà finalment amb la Gemma; quin serà el destí del Litus; seguiran els passos inesperats de la singular família formada pel Quim, la Cati i el Marc. També se sabrà què ha passat amb el Marcel, el nou fill del Quim, i com evolucionen l'Emili i la Sílvia.

Líder d'audiència

La sèrie té una mitjana de 252.000 espectadors i una quota del 19%. El capítol més vist és el del 25 de novembre, amb 315.000 espectadors i 20,3% de quota. La sèrie a més, ha tingut una audiència acumulada al llarg de la temporada de 2.304.000 espectadors.

ETIQUETES:

Deixa un comentari