"Smiley", la nova sèrie de Carlos Cuevas a Netflix s'estrenarà el 7 de desembre doblada al català

Carlos Cuevas a "Smiley" (Netflix)

La plataforma anuncia que emetrà la nova sèrie en versió original i també doblada al català

Netflix ha desvetllat aquest dijous el pòster i la data d'estrena de la seva nova sèrie Smiley. Basada en la història d'amor entre dos nois, l'Àlex i el Bruno, és un relat que va néixer amb un primer petó al novembre del 2012 en un petit teatre de Barcelona. Finalment la sèrie s'estrenarà el proper 7 de desembre a tot el món.

Tot i que es tracta d'una adaptació de l'obra del director català Guillem Clua i està produïda per Minoria absoluta (Està passant, Polònia) la sèrie s'ha rodat pràcticament tota originalment en castellà. I això que els seus protagonistes també són dos actors catalans de renom: Carlos Cuevas (Ventdelplà, Merlí) i Miki Esparbé.

Tot i això, a la versió original, alguns personatges sí que utlitzaven el català, tot i que de manera molt minoritària. Ara Netflix ha anunciat que finalment l'emetrà en versió original en castellà i català i, a més, també ho farà doblada al català pels mateixos actors protagonistes de la sèrie.

Així és "Smiley"

Àlex (Carlos Cuevas) acaba de tenir un desengany amorós. S'havia fet il·lusions amb un noi que, al cap de poques setmanes, li ha fet un ghosting de manual. I això no li ha sentat bé. Agafa el telèfon i es disposa a demanar explicacions amb un missatge de veu que tindrà conseqüències d'allò més inesperades… perquè li envia per error al Bruno (Miki Esparbé), a qui no coneix de res. Aquest innocent primer equívoc és el primer d'una cadena d'esdeveniments que canviarà la vida de l'Àlex i el Bruno per sempre.

ETIQUETES:

Deixa un comentari