PAUSA La Sexta atura l'emissió d'"Aruser@s" dels dissabtes a la tarda per aquest motiu de pes

Alfons Arús a "Aruser@s"

La cadena privada protegeix el programa d'Alfons Arús i no competirà amb els partits del Mundial de Qatar

Atresmedia ha decidit aturar l'emissió d'Aruser@s Weekend després de dos mesos i deu programes a les tardes dels dissabtes a La Sexta. Segons ha fet pública la cadena, la supressió del programa és provisional per evitar coincidir amb l'emissió del Mundial de Qatar 2022. És per això, que la cadena privada assegura que l'espai tornarà al gener del 2023.

Cal recordar que Aruser@s que s'emet de dilluns a divendres de 7.30 a 11h del matí, va fer el salt a la tarda del dissabte de 15.30 a 20h, amb l'objectiu de replicar l'èxit que aconsegueix a la franja matinal. Un objectiu que ha quedat lluny de fer-se realitat.

Mentre als matins aconsegueix audiències superiors al 20% i lidera amb contundència la majoria de dies, els dissabtes s'ha mogut entre el 6,1% de l'estrena i el 7,9% d'aquest darrer dissabte. El seu màxim a Catalunya va ser el 24 de setembre amb un 8,1%. Unes xifres força superiors a les acosneguides al conjunt d'Espanya on va fer el seu màxim en la seva darrera emissió amb un 5,6%.

L'equip d'"Aruser@s"

De fet la cadena ha volgut destacar que el programa fa una aturada "en el seu millor moment". I és que les dades confirmen que Aruser@s Weekend ha millorat l'audiència de la franja del dissabte de La Sexta en comparació amb les dades que aconseguia el cinema, tot i que de forma molt modesta.

Laura Fa critica al programa

Pocs dies abans d'aquest anunci, la periodista Laura Fa, ex col·laboradora d'Arús en la seva etapa a 8tv, va carregar contra el programa de La Sexta per estar "molt més buit de contingut". De fet va apuntar al motiu pel qual l'espai no funciona els dissabtes: "L'horari de l"Aruser@s' és agraït i per això el mateix programa no li funciona dissabte a la tarda. Et pilla a les 7 del matí mig estabornit i t'ho empasses", va dir Fa a Catalunya Ràdio.

ETIQUETES:

Deixa un comentari