EUROVISIVA La cantant Karina a el "Col·lapse" de Ricard Ustrell: "La gent gran tenim ganes de fer coses"

Karina al "Col·lapse" (TV3)

La mítica cantant espanyola va parlar del procés de fer-se gran: "Existim i tenim ganes"

El Col·lapse de Ricard Ustrell no va poder repetir les xifres de fa una setmana i es va haver de confirmar amb el tecer lloc i un 11,0% de quota. L'eix central del programa d'aquesta setmana va ser el procés de fer-se gran amb la cantant Karina (de 75 anys) i l'actriu catalana Julieta Serrano de 89 anys.

"La gent gran existim i tenim ganes de fer coses", va deixar clar la cantant. I és que Karina que va quedar segona a Eurovisió l'any 1971 amb "En un mundo nuevo", encara conserva un gran número de fans. Tant és així que va decidir presentar-se al Benidorm Fest, tot i que el jurat no la va escollir com a candidata.

"Fins que pugui cantar ho seguiré fent", va dir. Tot i reconèixer que viu sola, va aclarir que "no em sento sola".

Entrevista sencera:

ETIQUETES:

Deixa un comentari