Enxampada total al "Com si fos ahir": L'Andreu no se'n sap avenir

Marc Cartes al "Com si fos ahir"

L'Eva i l'Ernest tenen sexe a casa del seu amic però després s'adormen i ell els enxampa 'in fraganti'

Escena pujada de to la que s'ha viscut aquest dimarts a la tarda al capítol 1.015 de la sèrie Com si fos ahir de TV3. El Manel s'està plantejant quedar-se dos anys als EUA, però l'Andreu li retreu la seva falta d'interès pel seu futur fill amb la noia. Una decisió que provoca que l'Andreu decideix anar a veure la Carla per posar-se a la seva disposició amb l'embaràs.

Mentrestant, l'Eva i l'Ernest es posen calents i com que ell viu a Cornellà i l'Eva viu amb el Litus, decideixen anar a casa de l'Andreu a fer un polvo ràpid. Ella té les claus de l'habitatge del seu amic: "Tinc una idea! Tinc les claus de casa l'Andreu i és aquí mateix".

Abans, s'assegura que l'Andreu no hi sigui i el truquen. "Què ets a la feina?", li pregunta l'Eva. "No, estic al Flora amb els de la feina", respon l'Andreu. "Ah, així en tens per una estona…", insisteix ella. "Et trobes bé?", respon l'Andreu estranyat. "Si, només volia xerrar una estona…".

Finalment es decideixen i acaben al pis del seu amic però s'acaben adormint i ell els enxampa 'in fraganti'. Aquest ha estat el moment:

Es disculpen però hi tornen

"M'he passat!", li acaba dient l'Eva a l'Andreu, un cop vestida. "Doncs sí, t'has passat molt! Has pensat: mira pujo a casa de l'Andreu que és un 'picadero. Va, foteu el camp ara mateix!", respon ell indignat.

Però al cap de poca estona, la parella apareix en una nova escena tornant al pis per tenir sexe. "Hem de posar una tovallola", diu ella. "Això és molt bèstia, però com més bèstia és, més ganes en tinc" li respon l'Ernest.

L'Ernest i l'Eva tornen al pis de l'Andreu després de ser enxampats

ETIQUETES:

Deixa un comentari