MARE I FILL Carme Ruscalleda emociona a l'audiència de TV3: "Em sentia lletja i no era feliç"

Carme Ruscalleda a "Col·lapse" (TV3)

El seu fill, Raül Balam també va relatar com va ser la dura etapa amb les drogues: "L'excusa era consumir"

És una de les millors cuineres del món i segons la revista Forbes, és una de les dones més influents a Espanya. Carme Ruscalleda va ser una de les convidades del Col·lapse de Ricard Ustrell a TV3, que va batre el seu rècord d'audiència amb un 12,5% de quota. La xef del desaparegut Sant Pau de Sant Pol de Mar va parlar del valor de l'esforç, la maternitat i les drogues amb la presència inesperada del seu fill, Raül Balam.

Ruscalleda va sorprendre relatant la seva dura infantesa. "De jove no era feliç. A l'escola era una nena lletja i va ser una tortura. Vaig plorar moltíssim, em sentia l'aneguet lleig. Fins que va arribar un moment en què t'acceptes".

Pel que fa al seu èxit com a cuinera reconeguda amb múltiples estrelles Michelín, va reconèixer que "no s'ha fet rica" però que ha vist a clients "plorar d'emoció" pels seus plats.

Raül Balam i les drogues

El seu fill Raül Balam, que acaba de reobir el Sant Pau, ara sota la seva direcció, va aparèixer per sorpresa al plató. Ruscalleda va revelar que la seva popularitat li ha fet "més mal que bé". Una resposta que no va compartir ell. "És una mare molt dura, però som molt iguals". "És un honor ser fill de la Carme Ruscalleda. Sé que el dia que ella no hi sigui, a mi em trucaran per anar als llocs a parlar de la mare", va afegir Balam.

Raül Balam i Carme Ruscalleda

Balam va ser addicte a les drogues fins que va tocar fons al març del 2013 i va ingressar en un centre de desintoxicació. "La malaltia podia més que la persona. Si jo tenia un bon servei me'n anava al bar a celebrar-ho fins l'endemà al matí i si havia anat malament me'n anava igual a enfonsar les penes. L'excusa era consumir".

"La meva vida eren les drogues. Jo pensava que era una mala persona fins que em van ingressar", va explicar Balam. "Que ningú es pensi que els pares amb un fill addicte miren cap a un altre costat. El que passa és que una persona malalta és el rei de la mentida i tu potser sents allò que vols sentir".

"Ens deien que el jovent ara és així", va dir Ruscalleda. "Un dia la seva germana ens va dir que el Raül havia tocat fons i ens vam unir per ajudar-lo", va explicar. "Em van ingressar aquell mateix dia", va dir ell. "És una pandèmia dissimulada i maquillada", va alertar la seva mare.

ETIQUETES:

Deixa un comentari