ENFADADA Belén Esteban carrega contra "Sálvame" i encén la guerra entre productores

Belén Esteban aquest dilluns a "Sálvame"

La col·laboradora de Tele 5 ha fet evident la seva decepció amb el programa després del que van fer al tanatori del pare d'Anabel Pantoja

La mort de Bernardo Pantoja, germà d'Isabel i pare de Anabel Pantoja, va centrar l'atenció del Sálvame del passat divendres. El programa va cobrir la vetlla del difunt en directe des del tanatori d'Alcalá de Guadaira (Sevilla) i la va fer grossa. Els dos reporters desplaçats a Sevilla van captar un episodi vergonyós quan Magdalena Clavero, tia del difunt, va arribar al tanatori.

Clavero, que no manté relació amb Merchi, dona del traspassat, ni amb la seva filla, va ser escridassada per la primera: "Això és el que volies!".

Visiblement nerviosa, Clavero va explicar instants després al programa que l'havien fet fora de la vetlla. "Li he dit a l'Anabel que em deixi entrar i m'ha dit que soc una pocavergonya i que m'en vagi. I la mare també. I ja no puc parlar més". En aquest moment la dona es va desplomar i va caure desmaiada en ple directe.

Magdalena Clavero es desmaia en directe a "Sálvame"

Belén Esteban molt dura amb "Sálvame"

Una cobertura molt qüestionable que aquest dilluns ha rebut la corresponent rèplica de Belén Esteban, molt amiga de la filla del difunt. "Vinc trista. Haig de dir i perdoneu-me encara que em renyin. El programa del divendres em va semblar vergonyós i és la primera vegada en la meva vida que m'avergonyeixo del programa on treballo", ha començat dient Belén.

En aquest moment, el director del programa David Valldeperas, li ha respost per l'orellera ense que els espectadors hagin pogut captar el missatge però que ha indignat a la col·laboradora. "Perdona? És que enverina més el rebombori que la veritat", ha esclatat ella visiblement molesta.

Crítiques a les dues productores de la cadena

Però Belén no s'ha quedat aquí hi també ha llançat un dard cap a les dues productores que rivalitzen a Tele 5 com són La Fábrica de la Tele (Sálvame, Deluxe, Socialité) i Unciorn Content (El programa de Ana Rosa, Ya es mediodía, Fiesta!). "Vull parlar de les productores blanques i negres que som nosaltres, perquè també tinc molt a dir aquí. Avui em pujarà el sucre a 300", ha dit enfadada.

La Esteban feia referència a la infidelitat destapada aquest cap de setmana de Jorge Pérez amb Alba Carrillo durant la festa de Nadal de la productora Unicorn Content.

ETIQUETES:

Deixa un comentari