You are currently viewing <span>PRESENTADORA</span> Agnès Marquès revela a 8tv com va ser el seu fitxatge per RAC1 i per què va dir no a l'oferta de TVE
Agnès Marquès a "El Circ" (8tv)

PRESENTADORA Agnès Marquès revela a 8tv com va ser el seu fitxatge per RAC1 i per què va dir no a l'oferta de TVE

La presentadora del "Planta baixa" de TV3 va ser entrevistada a "El Circ" de Frank Blanco i va acabar cantant en directe

La presentadora de les tardes de TV3, Agnès Marquès, va canviar de cadena per una estona i va ser la convidada d'El Circ de Frank Blanco a 8tv d'aquest dijous a la nit. La conductora del Planta baixa que des d'aquest mes de setembre s'ha posat al capdavant del magazín que fins la temporada passada presentava Ricard Ustrell als migdies, va parlar de la seva ja extensa carrera professional i va deixar uns quants titulars.

Abans, els col·laboradors del programa van destapar alguns dels seus vicis. "Ens han dit que t'agraden molt les olives", va dir el de 8tv. "És veritat. Me'n puc menjar una llauna sencera. M'encanten", va confirmar Marquès. La periodista també es va declarar fan dels karaokes. "Qui us ha dit tot això?", va dir ella sorpresa.

Una revelació que Frank Blanco no va voler desaprofitar i va aconseguir que cantés en directe. La de TV3 tot i que visiblement avergonyida, va accedir i va entonar algunes estrofes de "Loco" d'Andrés Calamaro. "Ja veureu demà", va dir en referència als seus companys de TV3, convençuda que havien estat ells els que se'n havien anat de la llengua amb el programa de 8tv.

El seu fitxatge per RAC1 i l'oferta de TVE

Després de 10 anys fent el telenotícies de TV3, l'any 2017 Marquès se'n va anar a RAC1 a fer el No ho sé. La presentadora va explicar com va ser aquell fitxatge sonat. "Va ser una cosa molt rara. L'Eduard Pujol em va trucar i va coincidir que jo estava de permís per maternitat".

"Vam aconseguir mantenir-ho en secret. Aquell contracte me'l va portar l'Eduard (Pujol) i el vam signar a casa meva. No podia anar a RAC1 perquè tothom m'hagués vist", va explicar.

Tot i això, va reconèixer que "M'ho vaig haver de pensar, sobretot marxant d'una tele com és TV3". Però ha estat l'únic oferta que ha rebut durant aquest temps. L'any passat, La 1 de TVE també li va oferir presentar el magazín matinal La Hora de La 1. "No m'hi vaig veure. Era una proposta molt atractiva, però alguna cosa no encaixava. Vaig anar a Madrid diverses vegades però el cos em deia que no", va revelar.

Deixa un comentari