MOLT CRÍTIC Un ex de RAC1 carrega contra la cadena: "No els importes el més mínim. Vaig treballar gratis"

Quim Morales a "El Circ" (8tv)

L'ara presentador de Catalunya Ràdio va criticar durament a l'emissora del Grup Godó en una entrevista a "El Circ" de 8tv

El periodista Quim Morales va ser el convidat d'El Circ de 8tv d'aquest dimecres i es va esplaiar a gust contra l'emissora del Grup Godó. El locutor i presentador que des del 2021 lidera L'última hora del Matí de Catalunya Ràdio, va ser una de les veus més populars de RAC1 durant onze anys (200-8-2019) amb La segona hora, que s'emetia de 13 a 14h, després de La Competència dels Òscars. Una franja ara ocupada pel Vostè primer de Marc Giró.

L'any 2019, el Grup Godó va decidir rellevar-lo i el va enviar a la radiofórmula, RAC105, amb La primera hora, tot i les seves bones dades d'audiència: 146.000 oients i una quota del 46,3% segons l'últim EGM. Un canvi que va durar només dues temporades, quan l'emissora privada el va acomiadar definitivament. Morales havia aconseguit uns modestos 85.000 oients, per sota dels 132.000 que havia deixat el seu predecessor, el Fricandó matiner de Vador Lladó.

Morales i el seu equip es van veure al carrer d'un dia per l'altre i Catalunya Ràdio els va fitxar per rellançar la franja dels migdies a partir del setembre del 2021 amb L'última hora del matí de Catalunya Ràdio. Després d'un any a l'emissora pública, el seu acomiadament encara porta cua tal i com va reconèixer el loctuor a 8tv.

Quim Moreales a "El Circ" (8tv)

Preguntat per com va viure aquesta sortida, Morales es va mostrar dolgut. "A la direcció de RAC1 no els importes el més mínim i tenen uns interessos determinats. Estic dolgut. Dius, he fet tot això, he creat aquest equip, he fet tota aquesta feina, hem estat tants anys fent això. Ens heu fet coses… He treballat gratis moltes vegades per vosaltres i ara et diuen que ja no volen saber res de tu".

"Ui, et veig dolgut!", van dir els tertulians d'El Circ. "Sí, clar!", va respondre Morales. "Jo havia treballat amb directors com l'Eugeni Sallent o l'Eduard Pujol que, a més a més de ser directors, apreciaven els seus treballadors. Després arriba gent que et mira com una peça més, com un número, com unes audiències i tot i així, tot i que ho facis bé, prescindeixen de tu".

ETIQUETES:

Comentaris ( 2 )

  1. Anna

    m'encantava el programa d'en Quim a rac 105. El seguia cada matí! M'encantava la secció que comentava les cases (divendres oferien versió "vintage"). Jo us trobo a faltar

  2. Matíes

    El condesito ha fotut a mooooltíssima gent fora dels seus negocis, sense anar més lluny fes un cop d'ull al seu diari i veurás aquests darrers anys la llarga llista d'acomiadats. A mi també m'ha allunyat definitivament de tots els seus pulpits, i vaig tindre que trencar la suscripció de tota la vida a "La Vanguardia Española" (així és deia quan a casa la duia el carter), i plegar de la seua "arradio" molt a pesar d'algunes persones que segueixo estimant encara que no puc escoltar (Pere Mas, Tian Riba,….)

Deixa un comentari