Toni Clapés no es mossega la llengua i defineix a 8tv: "Sembla Junts per Catalunya TV"

Toni Clapés a RAC1

El presentador del Versió RAC1 ho ha dit aquest dilluns en referència a l'especial de l'1-O que va fer la cadena privada amb Eduard Pujol

El periodista líder de les tardes radiofòniques a Catalunya, Toni Clapés sempre parla sense pèls a la llengua i aquest dilluns ho ha tornat a demostrar al seu programa Versió RAC1. Ha estat durant la secció sobre televisió del periodista i col·laborador d'El Circ de 8tv, Rocco Steinhaüsser quan ha dit la seva sobre 8tv.

Concretament ha parlat de la deriva política que ha agafat la cadena privada durant els darrers temps. "Aquest dissabte, la gent com vostè (en referència al personatge d'en Vicenç Martí) se'n va anar a veure Eudard Pujol i "El fax de 8tv" que és el canal de Junts per Catalunya", ha espetat.

Clapés ho ha dit en referència als convidats que va tenir el programa de Pujol de dissabte. De fet, el mateix presentador també va ser diputat i membre de Junts per Catalunya.

Si repassem la llista d'entrevistats, tot i que van passar membres d'altres partits, la llista de membres de Junts va ser clarament molt extensa: la presidenta de Junts, Laura Borràs, l'exsecretari general de Junts, Jordi Sànchez, l'exconseller Josep Rull, l'eurodpiutat de Junts, Toni Comín, l'exconseller Joaquim Forn, el diputat Toni Castellà o l'exdiputat de Junts Josep Costa.

"Allà són de pensament únic. L'alineació completa és Junts per Catalunya TV. Surt tothom, la Laura Borràs, el Jordi Puigneró, el Joaquim Forn…", ha afegit. "8tv va fer un 2,0% d'audiència que comparat al 6,9% de TV3 és un èxit. Això sí, si els sumes a tots dos, més del 80% restant n'estan fins al capdamunt".

Davant d'aquestes paraules, el també col·laborador de 8tv ha hagut d'intervenir a partir d'un missatge que li ha enviat al seu mòbil Eduard Pujol. "M'està enviant missatges que van entrar dirigents d'ERC, de Ciutadans…", "Perdona, jo sempre que poso el canal hi ha algú de Junts. Diga-li a l'Eduard Pujol que no em digui el que puc dir i el que no", li ha respost Clapés.

Toni Comín i Toni Castellà a 8tv

"I com a 'remate' final hi ha Pilar Rahola i diuen que no hi ha ningú de Junts", ha dit el presentador de RAC1, mentre se li escapava el riure. "És un programa molt variat", ha afegit amb ironia.

Escolta la conversa a partir del minut 18.00:

ETIQUETES:

Comentaris ( 2 )

  1. Fineta

    Veritablement: Aquesta mena de Gurú, a qui la Guardia Urbana li atribueix una audiéncia de tropecents mil oïdors i oïdores, molt per damunt d'aquests miserables als qui fustiga, se-ho hauria de mirar. No coneix la humilitat?

  2. Matíes

    Al Clapès ja li va esbudellar-se estùpidament. "Colla de ximples"!!!!

Deixa un comentari