TRENCADISSA Surt a la llum el nom del popular 'youtuber' amb qui Laura Escanes hauria estat infidel a Risto Mejide

Laura Escanes

La 'influencer' i l'streamer s'haurien conegut en una gala de premis al Palau de la Música el 17 de gener de 2022

No fa ni deu dies que Risto Mejide i Laura Escanes van anunciar el final de la seva relació, que ja s'ha conegut la primera infidelitat de la parella. Així ho han assegurat aquest dimarts, la revista Lecturas i les periodistes Laura Fa i Lorena Vázquez. Segons aquesta informació, Laura Escanes hauria estat infidel al presentador català amb el youtuber madrileny Mister Jägger.

La separació de la parella va arribar sent tota una sorpresa pels mitjans de la premsa del cor, encara que des d'un principi es va especular amb què haurien travessat diverses crisis al llarg de l'últim any. Ara es confirma la notícia, Escanes hauria conegut al youtuber el passat 17 de gener durant una gala d'streamers al Palau de la Música.

Segons les periodistes del cor, aquella nit, la química entre tots dos es va disparar i van començar a flirtejar i a sentir-se atrets mútuament. Unes setmanes més tard, la relació s'hauria fet més intensa i l'entorn d'Escanes en va començar sospitar.

Risto i Escanes (Instagram)

Tot i això, mentre la revista Lecturas assegura que actualment estarien junts, Fa i Vázquez, asseguren que "aquesta presumpta relació va ser esporàdicami que no hauria estat l'única causa de la ruptura, però sí que ha acabat tenint molt a veure. Això va fer encara més mal a una relació que estava en crisi".

Malgrat tot, el presentador i la 'influencer' continuarien compartint domicili, però segons expliquen Fa i Vázquez, la tensió entre ells és una realitat. Tots dos són conscients de l'interès que desperta la seva ruptura, però aquest cap de setmana se'ls ha pogut veure plegats celebrant l'aniversari de la seva filla Roma.

Qui és Mister Jägger?

Mister Jägger (en realitat es diu Alberto Redondo Jiménez), té 29 anys i viu a Madrid. Compta amb més d'1,2 milions de subscriptors a YouTube, 611.000 seguidors a Instagram i més d'un milió a Twitch. Segons explica a la seva biografia, li agrada la música heavy metal i és aficionat al cinema.

El passat mes de juny va protagonitzar un moment viral quan va fer un combat de boxa contra David Bustamante, a un acte organitzat per Ibai Llanos a Badalona, a qui per cert, va guanyar.

Mister Jägger

ETIQUETES:

Deixa un comentari