ÍNTIM Quim Gutiérrez revela a TV3 que va patir assetjament pel seu èxit a "Poblenou": "Va ser molt estressant"

Quim Gutiérrez a el "Col·lapse" (TV3)

L'actor català que ara viu a Madrid reconeix que va no va viure gens bé el procés d'independència des de la capital espanyola

Quim Gutiérrez (41), conegut per molts per ser el nen de la primera telenovel·la de TV3, Poblenou o el David Peris d"El cor de la ciutat', va ser un dels entrevistats del Col·lapse de Ricard Ustrell d'aquest dissabte. L'actor que va començar amb només 12 anys a la mítica sèrie de TV3 va concedir una de les converses més íntimes que se li recorden.

Gutiérrez va explicar les situacions que va patir a l'escola degut al seu èxit a la sèrie de TV3 que es va emetre l'any 1994 i que aconseguia reunir cada migdia a 750.000 espectadors de mitjana. "Va ser molt estressant. Em sentia molt observat i va haver-hi situacions molt incòmodes".

"Recordo un dia que vaig fer una col·laboració amb un suplement setmanal i van venir a fer-me fotos a casa. A l'escola el vam comentar i els meus companys van començar a riure's del que deia i de com anava vestit. Va ser tota una classe rient-se de mi i de la meva intimitat."

Una pressió social que el van dur a fer una aturada de tres anys. "Estava esgotat i em vaig posar a estudiar fins als 20 anys. Jo volia fer teatre però la meva sorpresa va ser que em van tornar a agafar per fer 'El cor de la ciutat' i vaig tornar a fer el mateix."

"He somiat que tornava a 'El cor de la ciutat'"

L'any 2008, amb 27 anys, es va quedar sense feina durant 8 mesos. "No sabia que era no treballar. Vaig passar una crisi", va explicar. "Ara sóc una persona més flexible", assegura. També va respondre a la pregunta sobre si es veu tornant a TV3. "He somiat que tornava a fer 'El cor de la ciutat' i era un somni agradable. He estat a punt de fer coses a TV3 com un capítol de 'Cites', però no han funcionat per agenda."

L'actor que fa molts anys que viu a Madrid també va explicar que es va adonar que havia perdut nivell de català que ara està intentant recuperar. "Li parlo en català al meu fill i llegeixo i veig coses en català". Pel que fa al procés de la independència va reconèixer que ho va viure molt malament. "Va ser complicat. Tot el que diguessis podia ser utlitzat a la contra".

ETIQUETES:

Deixa un comentari