Pablo Motos revela que va patir bullying de petit: "M'assetjaven cada dia al pati"

Pablo Motos a "El Hormiguero"

El presentador de "El Hormiguero" va explicar l'assetjament que va patir a l'escola per tenir moltes pigues

Pablo Motos es va sincerar aquest dimarts a El Hormiguero. Va ser durant l'entrevista que va fer a les actrius Carmen Machi i Laura Galán que van anar a promocionar la pel·lícula Cerdita, que narra la història d'una adolescent que pateix assetjament per estar grossa.

Durant la conversa, la seva protagonista, Laura Galán, va explicar que ella sempre ha tingut sobrepès, però que mai havia patit bullying. "Jo sempre he estat grossa i he tingut una infància i una adolescència estupendes". Però el seu relat va propiciar que Pablo Motos s'obrís en canal i expliqués el seu cas.

"Jo sí que vaig patir bullying per ser pigós. Era un nen amb pigues, en tenia moltes, m'assetjaven cada vegada que anàvem al pati, ho passava molt malament. Em van dir que si em posava Coca-Cola se me n'anirien les pigues i anava pel carrer i per casa amb la cara encarcarada i no me'n va marxar cap ni una", va relatar el presentador.

Pablo Motos, Laura Galán i Carmen Machi 

El presentador d'Antena 3, també va reflexionar sobre els complexos: "Són una cosa que tots tenim i no hi ha ningú a qui això no l'hagi amargat en algun moment. Si algú ens parlés com ho fem nosaltres mateixos li diríem maltractador".

ETIQUETES:

Deixa un comentari