CAP D'ANY Mediaset dona la sorpresa i anuncia que Mariló Montero i Risto Mejide faran les Campanades 2022-2023

Risto Mejide s'abraça a Mariló Montero a Cuatro

El presentador català i la navarresa, faran les Campanades de Cap d'any a Tele 5 i Cuatro conjuntament

Anunci inesperat a Tele 5 i Cuatro. Mediaset ha anunciat aquest dijous el nom dels presentadors de les Campandes de Cap d'any. Seran Risto Mejide i Mariló Montero, actuals presentadors del programa de tarda a Cuatro, Todo es mentira. Els presentadors agafaran agafaran el relleu a Paz Padilla i Carlos Sobera, presentadors de l'any passat a la cadena privada.

La nova parella no ho tindrà gens fàcil. A Catalunya, TV3 va arrasar a l'últim minut de l'any amb un 39,6% de quota, seguida per Antena 3 amb un 25,4%, La 1 (14,6%), La Sexta (5,0%), La 2 (4,8%) i Tele 5 i Cuatro van ser les últimes amb un 3,4% i un 1,1%, respectivament.

L'anunci l'han fet públic ells mateixos durant el programa d'aquest dijous a la tarda. "Ha arribat el moment de comunicar-ho, és una notícia que vam conèixer a la vegada i que ja feia dies que sabíem. Hem vingut a treballar sense dir res", ha començat dient el català. "Et fa il·lusió?", ha preguntat Risto a la seva companya. "Home em va generar els meus dubtes però he dit que sí", ha dit ella.

"Aquest Cap d'any, Mariló Montero i un servidor donarem les campanades a Mediaset", ha revelat el català abans de fer-se una abraçada amb la presentadora.

Mariló Montero, figura a l'alça a Mediaset

Els dos presentadors serà la primera vegada que acomiadin l'any a la televisió. Agafa especial rellevància en el cas de Mariló Montero, ex del periodista de la COPE, Carlos Herrera i habituada a protagonitzar sortides de to i postulats de dretes sense manies davant de les càmeres.

La presentadora que feia anys que no trobava el seu encaix en cap cadena, va fitxar per Mediaset fa només uns dies, el passat 17 d'octubre. Des d'aleshores, seu protagonisme ha estat molt destacat en tots els canals, arribant a discutir en directe amb Jorge Javier Vázquez a Sálvame.

ETIQUETES:

Deixa un comentari