ESCÀNDOL Magda Oranich esclata a RAC1 i denuncia pressions de Laura Borràs i Dalmases per rebaixar els fets del "FAQS"

Magda Oranich al "FAQS"

L'advocada critica que el diputat de Junts qüestioni el seu document sobre els fets de TV3: "M'he quedat estabornida, està fora del món"

Nou capítol en el cas de la intimidació del diputat de Junts, Francesc de Dalmases a una periodista del FAQS de TV3 al programa del 9 de juliol, després d'una entrevista a Laura Borràs. Dalmases, mà dreta de Borràs i diputat de Junts va escridassar a la periodista Mònica Hernàndez a les sales per als convidats perquè no li havien agradat algunes de les preguntes que Cristina Puig i els seus tertulians van fer a Borràs sobre el cas de corrupció que l'afecta.

Davant d'aquests fets, Junts va encarregar a l'advocada Magda Oranich elaborar un informe sobre els fets. Un document que es va filtrar a la premsa aquest diumenge a la nit. Davant d'això, Dalmases ha enviat una carta criticant el document i qüestionant-ne l'autoria.

Aquest dilluns al matí ha donat la seva versió dels fets en una entrevista amb Jordi Basté a RAC1. "M'he quedat estabornida amb la nota [de Dalmases]. La deu haver escrit algú que està fora del món. Negar fets que són evidents i intentar treure importància al mal comportament tingut per un representant públic a un mitjà de comunicació és patètic. He fet l'informe amb tota la bona fe possible i amb tota l'objectivitat", ha deixat clar Oranich.

"I tant que l'he fet jo!", ha afegit Oranich, indignada davant les crítiques: "A sobre que penques gratis, no esperava haver de defensar-me".

Pressions de Laura Borràs

L'advocada també ha revelat que va rebre pressions de Laura Borràs per suavitzar els fets a l'informe. "Si faig un informe, el faig amb plena llibertat. És com si jo us dic què heu de dir al vostre programa. Jo explico la veritat", ha dit Oranich. "Es devia pensar que, si te l'encarreguen ells, ha de ser un informe favorable", ha afegit.

ETIQUETES:

Deixa un comentari