Laura Fa i Lorena Vázquez revolucionen TV3 parlant de Piqué i Shakira: "La té petita"

Laura Fa i Lorena Vázquez al "Planta baixa"

Les periodistes del cor han parlat del darrer videoclip de la cantant colombiana i els missatges cap al jugador blaugrana

La cantant Shakira acaba d'estrenar el seu nou tema Monotonía, que parla d'un trencament amorós i ho ha aprofitat per atacar a Gerard Piqué. I no només això, en una de les escenes en què la colombiana apareix a dins un supermercat i es troba un home armat amb un bazuca, que la dispara al pit per rebentar-li el cor. L'home que va amb la cara tapada i va vestit amb una dessuadora blanca i caputxa i un pantaló de xandall gris.

Una roba idèntica a la que duia Piqué al videoclip Me enamoré de l'any 2017, com es pot apreciar a la següent imatge:

Aquest dijous, les periodistes del cor Laura Fa i Lorena Vázquez han analitzat les imatges al Planta baixa d'Agnès Marquès a TV3, que ha capgirat la seva escaleta habitual. El programa ha començat amb la taula d'entreteniment enlloc dels tertulians d'actualitat habituals i sota un nou fons de color rosa.

Tota una declaració d'intencions a pocs dies de l'estrena del nou Y ahora Sonsoles d'Antena 3 i el Sálvame naranja, que aquest dimecres va ser líder de la tarda a Catalunya. Un espai on habitualment també hi col·labora Fa. La periodista catalana ha tirat de la seva ironia habitual per comentar el nou videoclip. "La primera bossa que agafa Shakira són uns 'ganxitos' i crec que ho fa per dir que la té petita".

Però els missatges de Shakira no es quedarien només en les imatges. La lletra del nou tema també estaria plena de dards cap a Piqué. Aquí un exemple:

"No fue culpa tuya ni tampoco mía, fue culpa de la monotonía. Nunca dije nada, pero me dolía, yo sabía que esto pasaría. Tú a lo tuyo y haciendo lo mismo, siempre buscando protagonismo. Te olvidaste de lo que un día fuimos. De repente ya no eras el mismo, me dejaste por tu narcisismo."

Què hi fa a la clínica Teknon?

Les dues periodistes també han portat en exclusiva una imatge de la cantant a les portes de la Clínica Teknon de Barcelona. "Sabem que fa dues setmanes que hi ha un cop a la setmana. No sabem si està malalta o s'hi va a fer retocs estètics", han dit Fa i Vázquez.

Mentrestant, Piqué i la seva nova xicota, Clara Chia, han aparegut petonejant-se pels carrers i restaurants de la zona alta Barcelona. "Quan Piqué va a buscar als seus fills a casa de la Shakira, ella el té mitja hora esperant a la porta i no el deixa entrar a dins", ha explicat Fa.

El videoclip de "Monotonía"

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Rita

    Moltes gracies per la informació, ara estem frisosos per saber el tamany de la figa d'aquestes fulanes.

Deixa un comentari